Himalaya Massage

Kinkerstraat 358H, 1053GG Amsterdam
Kinkerstraat 358H, 1053GG Amsterdam

Browse services

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Great foot massage! I was able to just lean back, close my eyes, and relax. With Covid-19 precautions, (masks, hand sanitizer) it felt safe, also our mouths are quite far apart when getting a foot massage. It was my first time there, and I hope to be back again soon.
Echt een goede massage
Stevige massage, full body dus niet de nekmassage waar ik eigenlijk voor kwam, maar was prima. Denk dat ze die keuzes voor de vorm op de site hebben staan. Aardig personeel maar lastig communiceren, spreken geen nederlands en drie woorden engels. Kon ook niet pinnen, niet handig. Maar kom er zeker nog eens terug voor een massage!
Ik had nekpijn. En Rinchen heeft me erg deskundig geholpen met van allerlei technieken. Nu lekker ontspannen mij bed in. Kom zeker nog een keer.
Ontspanningsmassage van Rinchen was heel erg fijn! Hij voelde heel goed waar mijn lichaam extra aandacht nodig had, en ik liep super ontspannen eruit. Goede handen, droge verwarmde handdoeken, en ontspannende muziek. Er staat op Treatwell dat ze bij deze massage ook cupping doen, maar wat werd niet gedaan. Misschien moet je daar specifiek om vragen? Ook zonder cupping was het 100% het geld waard, en ga ik graag nog een keer!
Show more reviews...

Meet the team

Rinchen
4.4
26 reviews

Services

Massage
Karmosham
4.0
8 reviews

Services

Massage
Dolma

Services

Massage
Dcky

Services

Massage

About

Himalaya Massage
Kinkerstraat 358H
1053GG Amsterdam

Wil je even helemaal tot rust komen met een massage of heb je lichamelijke klachten? In de Kinkerstraat te Amsterdam vind je Himalaya Massage. Je bent hier aan het juiste adres voor een lichaamsmassage, voetmassage, sportmassage of deelmassage.

Eigenaar Richen heeft een team met specialisten die klaar staan om te luisteren naar jouw wensen. Je kunt al een massage boeken voor 30 minuten, als je langer de tijd hebt of langer wilt relaxen kun je kiezen voor een massage van 60 of 90 minuten. Bij iedere massage is een cupping massage inbegrepen. Cupping zorgt onder andere voor een betere doorbloeding, zodat je energie weer vrij kan stromen!

Handig om te weten: je kunt hier niet pinnen.

MonMonday
10:0022:00
TueTuesday
10:0022:00
WedWednesday
10:0022:00
ThuThursday
10:0022:00
FriFriday
10:0022:00
SatSaturday
10:0022:00
SunSunday
10:0022:00

Massage & Therapy Centres nearby