Himalaya Massage

Kinkerstraat 358H, 1053GG Amsterdam
Kinkerstraat 358H, 1053GG Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great foot massage! I was able to just lean back, close my eyes, and relax. With Covid-19 precautions, (masks, hand sanitizer) it felt safe, also our mouths are quite far apart when getting a foot massage. It was my first time there, and I hope to be back again soon.
Echt een goede massage
Stevige massage, full body dus niet de nekmassage waar ik eigenlijk voor kwam, maar was prima. Denk dat ze die keuzes voor de vorm op de site hebben staan. Aardig personeel maar lastig communiceren, spreken geen nederlands en drie woorden engels. Kon ook niet pinnen, niet handig. Maar kom er zeker nog eens terug voor een massage!
Ik had nekpijn. En Rinchen heeft me erg deskundig geholpen met van allerlei technieken. Nu lekker ontspannen mij bed in. Kom zeker nog een keer.
Ontspanningsmassage van Rinchen was heel erg fijn! Hij voelde heel goed waar mijn lichaam extra aandacht nodig had, en ik liep super ontspannen eruit. Goede handen, droge verwarmde handdoeken, en ontspannende muziek. Er staat op Treatwell dat ze bij deze massage ook cupping doen, maar wat werd niet gedaan. Misschien moet je daar specifiek om vragen? Ook zonder cupping was het 100% het geld waard, en ga ik graag nog een keer!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rinchen
4.4
26 reviews

Behandelingen

Massage
Karmosham
4.0
8 reviews

Behandelingen

Massage
Dolma

Behandelingen

Massage
Dcky

Behandelingen

Massage

Over

Himalaya Massage
Kinkerstraat 358H
1053GG Amsterdam

Wil je even helemaal tot rust komen met een massage of heb je lichamelijke klachten? In de Kinkerstraat te Amsterdam vind je Himalaya Massage. Je bent hier aan het juiste adres voor een lichaamsmassage, voetmassage, sportmassage of deelmassage.

Eigenaar Richen heeft een team met specialisten die klaar staan om te luisteren naar jouw wensen. Je kunt al een massage boeken voor 30 minuten, als je langer de tijd hebt of langer wilt relaxen kun je kiezen voor een massage van 60 of 90 minuten. Bij iedere massage is een cupping massage inbegrepen. Cupping zorgt onder andere voor een betere doorbloeding, zodat je energie weer vrij kan stromen!

Handig om te weten: je kunt hier niet pinnen.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt