House of Beauty Utrecht

Voorsterbeeklaan 97, 3521DJ Utrecht
4,9
71 reviews
Voorsterbeeklaan 97, 3521DJ Utrecht

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,9
71 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mn eerste x microneedling. Jacqueline legde elke stap duidelijk uit en gaf me vrijblijvend en oprecht advies. Ik ben altijd heel opletten of iemand me een verkooppraatje geeft om me iets aan te smeren maar jacqueline was oprecht en eerlijk. Ze heeft heeeele zachte handen, en de salon is prachtig en sereen. Maar gelukkig niet zo’n steriele ziekenhuislook.. mooi en luxe! Heel erg bedankt jacq en tot gauw!
Show venue reply...
Weer een heerlijke facial gehad met fijn verzorging advies.
Een echte vakvrouw!
Jacqueline is geweldig als professional en als mens. Ik ging voor het eerst voor een peeling, ze stelde me gerust en gaf duidelijk aan wat ze deed. Topper!
Show more reviews...

Meet the team

Jacqueline
5.0
45 reviews

Services

Face
Massage
Hair removal

About

House of Beauty Utrecht
Voorsterbeeklaan 97
3521DJ Utrecht

Om het hoekje van de Veilinghavenkade kun je bij House of Beauty Utrecht terecht voor het verzorgen en verbeteren van je huid. Door middel van gezichtsbehandelingen en peelings kan eigenaresse Jacqueline acne, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpels doelmatig aanpakken. Je ontsnapt niet aan het feit dat je ouder wordt, maar Jacqueline helpt je om mooi oud te worden zonder chirurgische poespas. Neem bijvoorbeeld de Natural Face Lifting-massage welke je bij je gezichtsbehandelingen kunt boeken: deze stevige en huidverstevigende massage toont aan dat je op een natuurlijke wijze kunt werken aan een jonger uiterlijk. Jacqueline volgt vaak cursussen en vervolgopleidingen zodat ze de kwaliteit van je huid op peil kan houden en deze, waar nodig, ook kan verbeteren. Be your own kind of beautiful!

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
12:0020:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
12:0020:00
FriFriday
09:0013:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Skin Clinics nearby