House of Beauty Utrecht

Voorsterbeeklaan 97, 3521DJ Utrecht
4,9
54 reviews
Voorsterbeeklaan 97, 3521DJ Utrecht
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
54 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik kom met heel veel plezier bij Jacqueline en kan haar salon van harte aanbevelen. Jacqueline is een ontzettend warm persoon die precies weet wat ze doet. Na iedere behandeling straalt mijn huid en ben ik helemaal ontspannen.
Laura
20 dagen geleden
Erg vriendelijk ontvangst, zeer goede uitleg over welke stappen er genomen werden. Heerlijk ontspannen en met een schoon gezicht naar huis...
Anoniem
20 dagen geleden
Goed advies gekregen, erg vriendelijk en prachtige salon
julie
één maand geleden
Zoals altijd: perfect! Ik ben meer dan tevreden en kom snel weer!!
Chantal
2 maanden geleden
Erg professionele behandeling in een rustgevende ruimte met top-producten. Ik was voor mijn bezoek enigszins sceptisch (als man zijnde), maar de ervaring en resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb dan ook gelijk een vervolgafspraak gepland.
Branco
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

House of Beauty Utrecht
Voorsterbeeklaan 97
3521DJ Utrecht

Om het hoekje van de Veilinghavenkade kun je bij House of Beauty Utrecht terecht voor het verzorgen en verbeteren van je huid. Door middel van gezichtsbehandelingen en peelings kan eigenaresse Jacqueline acne, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpels doelmatig aanpakken. Je ontsnapt niet aan het feit dat je ouder wordt, maar Jacqueline helpt je om mooi oud te worden zonder chirurgische poespas. Neem bijvoorbeeld de Natural Face Lifting-massage welke je bij je gezichtsbehandelingen kunt boeken: deze stevige en huidverstevigende massage toont aan dat je op een natuurlijke wijze kunt werken aan een jonger uiterlijk. Jacqueline volgt vaak cursussen en vervolgopleidingen zodat ze de kwaliteit van je huid op peil kan houden en deze, waar nodig, ook kan verbeteren. Be your own kind of beautiful!

MaMaandag
12:0020:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
12:0020:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt