Dr. de Visserstraat 51, Veenendaal, 3904GE
Off peak

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,6
12 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heb bij Huid 2.0 een heerlijk uurtje behandeling gehad. Mijn vraag was; ik voel me happy, maar mijn huid ziet er niet zo uit. Hester adviseerde me de LED therapie. We hebben afgesproken om het eerst een keer te proberen. Dat vond ik fijn, niet meteen vast aan een heel traject. Ondanks dat m'n huid er een beetje van schrok en de eerste paar dagen wat ging vervellen, is er een mooi nieuwe huidje onder vandaan gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Wat een heerlijke ochtend om zo bij Hester in de stoel te beginnen! Kom er werkelijk 10 jaar jonger vandaan, complimenten Hester, wat een talent ben jij😘 de volgende afspraak kijk ik alweer naar uit!
Een super behandeling. Hester neemt alle tijd voor een intake, ze luistert goed naar je wensen. Het maken van een behandelplan gaat in overleg en dat is prettig. Tijdens de behandeling verteld ze stap voor stap wat ze doet, maar op een rustige manier. De behandeling geeft echt direct resultaat. Mijn beide dochters vroegen onafhankelijk van elkaar wat er met mn huid was gebeurd, deze zag er zo mooi uit.
Hester neemt alle tijd voor een behandeling. Tijdens de behandeling legt ze goed en duidelijk uit wat en waarom ze dat doet. Na de behandeling loop ik altijd weer stralend de deur uit! Ze heeft goude handen! Kan iedereen aanraden je huid te laten verzorgen bij huid 2.0. Perfecte kennis en een heerlijke ruimte! Tot snel!
Het was een heerlijke behandeling bij een echt gespecialiseerde huidcoach! Ik merk nu al dat mijn gezicht meer straalt en strakker is.
Show more reviews...

Meet the team

Hester

Services

Body
Face
Massage
Hair removal

About

Huid 2.0
Dr. de Visserstraat 51
3904GE Veenendaal

In Veenendaal vind je schoonheidssalon Huid 2.0. Je bent hier aan het juiste adres voor ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Eigenaresse Hester heeft veel ervaring en weet precies wat jouw huid nodig heeft. Een mooie huid ligt hier dan ook binnen handbereik. De specialiteit van Hester zijn huidverbeterende behandelingen met onder andere microdermabrasie en microneedling en acnebehandelingen. Er wordt hier goed naar je huid gekeken waardoor de behandeling precies aansluit op de conditie van je huid. Je kunt een gezichtsbehandeling uitbreiden met het verven van je wimpers of wenkbrauwen.

MonMonday
09:0017:00
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
09:0012:00
FriFriday
09:0016:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby