Huid 2.0

Dr. de Visserstraat 51, 3904GE Veenendaal
4,8
11 reviews
Dr. de Visserstraat 51, 3904GE Veenendaal

Alle behandelingen

Reviews

4,8
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wat een heerlijke ochtend om zo bij Hester in de stoel te beginnen! Kom er werkelijk 10 jaar jonger vandaan, complimenten Hester, wat een talent ben jij😘 de volgende afspraak kijk ik alweer naar uit!
Ellen
2 maanden geleden
Een super behandeling. Hester neemt alle tijd voor een intake, ze luistert goed naar je wensen. Het maken van een behandelplan gaat in overleg en dat is prettig. Tijdens de behandeling verteld ze stap voor stap wat ze doet, maar op een rustige manier. De behandeling geeft echt direct resultaat. Mijn beide dochters vroegen onafhankelijk van elkaar wat er met mn huid was gebeurd, deze zag er zo mooi uit.
Simone
3 maanden geleden
Hester neemt alle tijd voor een behandeling. Tijdens de behandeling legt ze goed en duidelijk uit wat en waarom ze dat doet. Na de behandeling loop ik altijd weer stralend de deur uit! Ze heeft goude handen! Kan iedereen aanraden je huid te laten verzorgen bij huid 2.0. Perfecte kennis en een heerlijke ruimte! Tot snel!
Linzy
3 maanden geleden
Het was een heerlijke behandeling bij een echt gespecialiseerde huidcoach! Ik merk nu al dat mijn gezicht meer straalt en strakker is.
Annet
één jaar geleden
Het was een prettige ervaring om bij 'Kalliste' langs te komen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Nikita
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Huid 2.0
Dr. de Visserstraat 51
3904GE Veenendaal

Dat een mooie huid niet alleen van buitenaf maar ook van binnenuit komt weet Hester - eigenaresse van Huid 2.0 - als geen ander. Zij is dan ook van mening dat een mooie huid binnen handbereik ligt. Of je nu acne hebt, littekens, pigmentvlekken of lijntjes in je gezicht die je storen, Hester helpt je graag. Zij is gespecialiseerd in acnebehandelingen en huidverbeterende behandelingen maar tevens kun je in haar salon terecht voor epileren, het verven van wimpers en wenkbrauwen en diverse harsbehandelingen.

MaMaandag
09:0016:00
DiDinsdag
09:0016:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt