Huidkliniek Puur

Parkweg 216, 3119CR Schiedam
4,8
5 reviews
Parkweg 216, 3119CR Schiedam
Off peak

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

4,8
5 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Er wordt bij Huidkliniek Puur echt de tijd voor je genomen. Ik ben weleens bij andere salons geweest, daar werd je wel heel snel de deur uit gewerkt. Hier werken ze echt professioneel en gaan ervoor om een goed resultaat te behalen. Ik ben dik tevreden hier.
Ik heb mijn rug laten laseren met de Soprano titanium. Huidkliniek Puur heeft een gediplomeerde huidtherapeute die precies weet wat ze doet. Daarnaast hebben ze de beste en laatste laserapparatuur waardoor je een zeer goed resultaat mag verwachten. Na de eerste behandeling al een groot verschil kunnen zien is echt een wonder. Ik ben zeer tevreden en zal zeker doorgaan tot de gewenste resultaat is bereikt. Dank je wel Huidkliniek Puur!!!
Professioneel en klantvriendelijke medewerker. Top salon, je bent in goede handen. Ik ben zeer tevreden!
Ik ben zo blij dat ik deze kliniek heb gevonden! Ze nemen goed de tijd voor je, en er wordt goed naar je geluisterd. Het personeel is heel professioneel en vriendelijk Na 1x laseren zag ik al het resultaat bij mijn benen, hierdoor ben ik meer zones gaan doen.
Ik ben al een tijdje hier in behandeling voor mijn moeilijke huid en sindsdien heb ik grip op mijn huid door haar effectieve behandelingen! Ze luistert, adviseert en maakt altijd tijd.👍

Meet the team

T
Tatiana
Huidtherapeut

Services

Face
Hair removal
W
Waxen

Services

Hair removal

About

Huidkliniek Puur
Parkweg 216
3119CR Schiedam

Huidkliniek Puur vind je aan de Parkweg 216 in Schiedam. Je kunt hier terecht voor laserontharing, waxen en diverse gezichtsbehandelingen, zoals een peeling, microdermabrasie en microneedling.

Het team neemt hier graag de tijd voor je, waardoor de sfeer ontspannen is. Voor het waxen van de intieme zone kun je hier kiezen voor twee wax soorten namelijk de filmwax en de normale wax. Filmwax is uiterst geschikt voor deze gevoelige zone. Bovendien werkt de salon uitsluitend met ervaren huidtherapeuten waardoor je met een gerust gevoel een behandeling kunt boeken. In de salon staan transparantie en professionaliteit centraal.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Skin Clinics nearby