Oranjelaan 83-85, Nijkerk, 3862CX - Part of Huidzorg
Open Tomorrow: 09:00 - 18:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,8
5 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Fijne effectieve behandeling gehad voor mijn pigmentatie op mijn gezicht. De huidtherapeut gaf duidelijke uitleg over de behandeling en wat ik de dagen erna kon verwachten.
Super fijne behandeling gehad bij Lauren! Ze heeft mij professioneel en eerlijk advies gegeven, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde.
Kundige huidtherapeut!
Heerlijke gezichtbehandeling gehad bij Lauren , mijn huid zag er strak en stralend uit. Ook werd alles mij duidelijk uitgelegd
Erg fijne behandeling gehad bij Lauren, zij is professioneel en legt alles duidelijk uit. Huid voelt lekker zacht aan na de behandeling.

Meet the team

Lauren

Services

Body
Face
Hair removal
Medical & Dental

About

Huidtherapie Nijkerk
Oranjelaan 83-85
3862CX Nijkerk

Huidtherapie Nijkerk is een gespecialiseerde huidkliniek aan de Oranjelaan in Nijkerk. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering, huidverjonging en je kunt hier ook terecht voor laserontharen.

Eigenaresse Shivani en haar collega Lauren zijn hbo-geschoolde huidtherapeuten en gespecialiseerd in laserbehandelingen en chemische peelings om de conditie van jouw huid te verbeteren. Dit zijn onder andere behandelingen gericht op acne, pigmentvlekken, vaatjes (couperose en/of rosacea) of littekens. Er wordt gewerkt met de producten van Lira Clinical. Daarnaast kun je hier ook terecht voor het verwijderen van steelwratjes en fibromen.

Handig om te weten: sommige behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekering. En je kunt gratis parkeren voor de deur.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
08:0016:30
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby