Oranjelaan 83-85, Nijkerk, 3862CX - Onderdeel van Huidzorg
Maandag open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne effectieve behandeling gehad voor mijn pigmentatie op mijn gezicht. De huidtherapeut gaf duidelijke uitleg over de behandeling en wat ik de dagen erna kon verwachten.
Super fijne behandeling gehad bij Lauren! Ze heeft mij professioneel en eerlijk advies gegeven, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde.
Kundige huidtherapeut!
Heerlijke gezichtbehandeling gehad bij Lauren , mijn huid zag er strak en stralend uit. Ook werd alles mij duidelijk uitgelegd
Erg fijne behandeling gehad bij Lauren, zij is professioneel en legt alles duidelijk uit. Huid voelt lekker zacht aan na de behandeling.

Ontmoet het team

Lauren

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Huidtherapie Nijkerk
Oranjelaan 83-85
3862CX Nijkerk

Huidtherapie Nijkerk is een gespecialiseerde huidkliniek aan de Oranjelaan in Nijkerk. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering, huidverjonging en je kunt hier ook terecht voor laserontharen.

Eigenaresse Shivani en haar collega Lauren zijn hbo-geschoolde huidtherapeuten en gespecialiseerd in laserbehandelingen en chemische peelings om de conditie van jouw huid te verbeteren. Dit zijn onder andere behandelingen gericht op acne, pigmentvlekken, vaatjes (couperose en/of rosacea) of littekens. Er wordt gewerkt met de producten van Lira Clinical. Daarnaast kun je hier ook terecht voor het verwijderen van steelwratjes en fibromen.

Handig om te weten: sommige behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekering. En je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
08:3017:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt