Seinhuiswachter 18-20, Rotterdam

Browse services

All
Face
Medical & Dental

Venue reviews

4,6
5 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Al een paar keer een pijnlijke behandelingen bij ilonka gehad. Ik had last van teveel talg en wilde hier vanaf. Na een aantal carbon peelings en speciale producten van casmara tegen een vette huid is dit een stuk minder geworden. Ik kom nog eens terug voor een relaxe behandeling.
je krijgt een warm welkom bij Ilonka Beauty Clinic. Onder het genot van een kopje koffie of thee stelt ze wat vragen voorafgaand aan de behandeling. Vervolgens start ze de behandeling die goed en erg lekker is. De producten die worden gebruikt voelen ook erg fijn aan. Stap voor stap vertelt ze wat ze doet, en dat komt professioneel over
Een tijdje terug een heerlijke casmara behandeling gekregen. Na een huidanalyse begon de uitgebreide behandeling. Tussendoor werd ef bij elke stap uitgelegd wat het was en wat het voor de huid deed. Ilonka is een vriendelijke dame en zorgde voor een goede sfeer. Ik kom zeker een keer terug!
Heerlijke gezichtbehandeling gehad!
Een aantal behandelingen bij ilonka gehad. De salon ziet er altijd schoon en netjes uit, ze geeft heerlijke massages en heeft mij van mijn overmatige talg afgeholpen door een carbon peeling kuur. Binnenkort voor een luxe behandeling!

Meet the team

Ilonka

Services

Face
Medical & Dental

Amenities

General
Pets are not allowed
Adults only
Air conditioning
Products
Natural ingredients
Payment methods
Cash only
Location
Close to bus stop
Free parking available
Food & drink
Free non-alcoholic refreshments

About

Ilonka Beauty Clinic
Seinhuiswachter 18-20
Rotterdam

Bij Ilonka Beauty Clinic in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor huidverjongende behandelingen. Of je nu komt voor een basis gezichtsbehandeling, huidverjongende skin boosters of een luxe behandeling met gezichtsmassage, jouw huid zal hier een heerlijke oppepper krijgen.
Eigenaresse Ilonka stemt de huidbehandelingen af op jouw huidtype en stelt een behandelplan voor je op. Comfort, goede resultaten en service staan hier op nummer 1, Ilonka is pas tevreden als jij dat ook bent!
De salon heeft een warme en sfeervolle sfeer en voldoet uiteraard aan alle hygiënische voorwaarden. Er wordt gebruik gemaakt van vooraanstaande merken als Casmara, Alhydran en SBT-cosmetics.
Bij Ilonka Beauty Clinic kan je echt even ontspannen en onthaasten terwijl Ilonka voor je huid zorgt.

MonMonday
11:3021:00
TueTuesday
09:3018:00
WedWednesday
09:3018:00
ThuThursday
11:3021:00
FriFriday
09:3017:00
SatSaturday
09:3013:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Beauty Salons nearby