Ilonka Beauty Clinic

4,6
5 reviews
Seinhuiswachter 18-20, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,6
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al een paar keer een pijnlijke behandelingen bij ilonka gehad. Ik had last van teveel talg en wilde hier vanaf. Na een aantal carbon peelings en speciale producten van casmara tegen een vette huid is dit een stuk minder geworden. Ik kom nog eens terug voor een relaxe behandeling.
je krijgt een warm welkom bij Ilonka Beauty Clinic. Onder het genot van een kopje koffie of thee stelt ze wat vragen voorafgaand aan de behandeling. Vervolgens start ze de behandeling die goed en erg lekker is. De producten die worden gebruikt voelen ook erg fijn aan. Stap voor stap vertelt ze wat ze doet, en dat komt professioneel over
Een tijdje terug een heerlijke casmara behandeling gekregen. Na een huidanalyse begon de uitgebreide behandeling. Tussendoor werd ef bij elke stap uitgelegd wat het was en wat het voor de huid deed. Ilonka is een vriendelijke dame en zorgde voor een goede sfeer. Ik kom zeker een keer terug!
Heerlijke gezichtbehandeling gehad!
Een aantal behandelingen bij ilonka gehad. De salon ziet er altijd schoon en netjes uit, ze geeft heerlijke massages en heeft mij van mijn overmatige talg afgeholpen door een carbon peeling kuur. Binnenkort voor een luxe behandeling!

Ontmoet het team

Ilonka

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
Airconditioning
Product
Natuurlijke ingrediënten
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Eten & Drinken
Gratis drankje

Over

Ilonka Beauty Clinic
Seinhuiswachter 18-20
Rotterdam

Bij Ilonka Beauty Clinic in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor huidverjongende behandelingen. Of je nu komt voor een basis gezichtsbehandeling, huidverjongende skin boosters of een luxe behandeling met gezichtsmassage, jouw huid zal hier een heerlijke oppepper krijgen.
Eigenaresse Ilonka stemt de huidbehandelingen af op jouw huidtype en stelt een behandelplan voor je op. Comfort, goede resultaten en service staan hier op nummer 1, Ilonka is pas tevreden als jij dat ook bent!
De salon heeft een warme en sfeervolle sfeer en voldoet uiteraard aan alle hygiënische voorwaarden. Er wordt gebruik gemaakt van vooraanstaande merken als Casmara, Alhydran en SBT-cosmetics.
Bij Ilonka Beauty Clinic kan je echt even ontspannen en onthaasten terwijl Ilonka voor je huid zorgt.

MaMaandag
11:3021:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
11:3021:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:3013:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Casmara

Schoonheidssalons in de buurt