Amsterdamsestraatweg 61, Utrecht
Open Today: 10:00 - 21:00

Browse services

All
Hair
Nails
Face

Venue reviews

3,2
9 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb drie uur lang moeten zitten voor gelnagels. Ik heb overal sneeën en beschadigde nagelriemen. De nagels zitten er nu 3 dagen op en begint al los te laten. Ik heb 5x dezelfde foto moeten laten zien en het eind resultaat was absoluut niet als op de foto. Mijn nagels waren erg bobbelig en niet mooi glad geveild.ik heb thuis alles zelf opnieuw moeten doen om het een beetje normaal te krijgen, ik washet ook echt zat na 3 uur zitten. 50 euro weggegooid...
Ik had niet de eigenaresse. Maar ik ben oprecht geschrokken! Had ze graag persoonlijk benaderd maar kan geen gegevens vinden. In 2 vingers een flinke snee. Bij knippen zat mijn topje er onder maar was er zelf op tijd bij.Gel en de kunstnagels zitten los en vallen er binnen een week af. 50 euro armer. Een contact om iemand te bereiken zou fijn zijn hoef ik het niet zo te doen.
Gezellige sfeer en uitmuntende pedicure. Ze nam de tijd en behandelde met grote zorg. Zeker een aanrader.
Show more reviews...

Meet the team

R
Ruth

Services

Face
W
Wagay
3.3
7 reviews

Services

Hair
Face
Nails
T
Timmy

Services

Hair
Face
Nails

About

Jacky-An Nagelsalon
Amsterdamsestraatweg 61
Utrecht

Aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht vind je Jacky-An Nagelsalon. Bij deze nagelsalon kun je terecht voor manicures, pedicures, kunstnagels, gellak, gezichtsbehandelingen, wimperextensions en harsen.

Eigenaresse Wagay heeft meer dan 28 jaar ervaring en samen met haar team deelt ze een grote passie voor het beauty vak. Professionaliteit en kwaliteit staan hier centraal en dat merk je direct als je de salon binnenkomt. Welke behandeling je ook kiest, het team van Jacky-An Nagelsalon zorgt ervoor dat je weer verzorgd en tevreden de salon verlaat.

Goed om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen of door middel van een Tikkie.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed

Nail Salons nearby