JackyCode

Kapelstraat 39A, Bussum, 1404HW

JackyCode has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Kevin's Barbershop

423 reviews
Landstraat 12, Bussum

Beauty Essence Bussum

497 reviews
Havenstraat 21D, 1404EL Bussum

SENZA beauty Nieuw

511 reviews
Spiegelstraat 22, Bussum

Browse services

Venue reviews

5,0
6 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb een paar maanden geleden, mijn wenkbrauwen laten doen bij JackyCode, ik ben super blij met het resultaat. Het was een fijne ervaring, Jacky is echt een vakvrouw en weet waar ze het over heeft. Ze geeft ook handige tips voor de nazorg. Over een paar maanden ga ik weer terug om mijn wenkbrauwen bij te laten werken. Dankzij Jacky zit ik veel beter in mijn vel. Echt een aanrader!
Intake gesprek was zeer informatief, alles duidelijk uitgelegd, Jacqueline is niet opdringerig laat de keus geheel aanjezelf. Uiteindelijk heb ik gekozen voor PMU ( wenkbrauwen ) Ik ben zeer tevreden,en ga indien nodig zeker terug naar Jacqueline. Ik heb haar aanbeveeld in mijn kennissenkring.
Zeer vriendelijk en professioneel. Er hangt een fijne sfeer en de behandelingen zijn stuk voor stuk super! Plus dat Jacqueline heel goed is in permanente make-up, ik heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad. Een echte aanrader dus!
Jacky weet de klant met veel hartelijkheid en belangstelling te ontvangen, geeft goede voorlichting over haar behandelingen en weet met heel veel deskundgheid, preciesie en nauwkeurigheid een prachtig resultaat te bereiken. Ik ben Jacky zeer dankbaar voor haar aandacht, betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.
Professioneel en zeer betrokken. Nazorg prima.
Show more reviews...

About

JackyCode
Kapelstraat 39A
1404HW Bussum

JackyCode is een professionele salon in Bussum waar je terechtkunt voor onder andere permanente make-up. De salon werkt samen met The Body Clinic en is als beste getest door de Consumentenbond. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn hier essentieel voor een goede behandeling. Er wordt gewerkt met hoogwaardig gecertificeerd apparatuur en pigmenten en voldoen de behandelingen aan de eisen van van de GGD. Naast permanente make-up kun je hier tevens terecht voor huidverbetering waardoor jij weer lekker in je vel zit en dit ook uit zult stralen.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
12:0018:00
SunSunday
Closed