JackyCode

Kapelstraat 39A, Bussum, 1404HW

Sorry, JackyCode is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Kevin's Barbershop

606 reviews
Landstraat 12, Bussum

Beauty Essence Bussum

813 reviews
Havenstraat 21D, 1404EL Bussum

SENZA beauty Nieuw

941 reviews
Spiegelstraat 22, Bussum

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb een paar maanden geleden, mijn wenkbrauwen laten doen bij JackyCode, ik ben super blij met het resultaat. Het was een fijne ervaring, Jacky is echt een vakvrouw en weet waar ze het over heeft. Ze geeft ook handige tips voor de nazorg. Over een paar maanden ga ik weer terug om mijn wenkbrauwen bij te laten werken. Dankzij Jacky zit ik veel beter in mijn vel. Echt een aanrader!
Intake gesprek was zeer informatief, alles duidelijk uitgelegd, Jacqueline is niet opdringerig laat de keus geheel aanjezelf. Uiteindelijk heb ik gekozen voor PMU ( wenkbrauwen ) Ik ben zeer tevreden,en ga indien nodig zeker terug naar Jacqueline. Ik heb haar aanbeveeld in mijn kennissenkring.
Zeer vriendelijk en professioneel. Er hangt een fijne sfeer en de behandelingen zijn stuk voor stuk super! Plus dat Jacqueline heel goed is in permanente make-up, ik heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad. Een echte aanrader dus!
Jacky weet de klant met veel hartelijkheid en belangstelling te ontvangen, geeft goede voorlichting over haar behandelingen en weet met heel veel deskundgheid, preciesie en nauwkeurigheid een prachtig resultaat te bereiken. Ik ben Jacky zeer dankbaar voor haar aandacht, betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.
Professioneel en zeer betrokken. Nazorg prima.
Toon meer reviews...

Over

JackyCode
Kapelstraat 39A
1404HW Bussum

JackyCode is een professionele salon in Bussum waar je terechtkunt voor onder andere permanente make-up. De salon werkt samen met The Body Clinic en is als beste getest door de Consumentenbond. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn hier essentieel voor een goede behandeling. Er wordt gewerkt met hoogwaardig gecertificeerd apparatuur en pigmenten en voldoen de behandelingen aan de eisen van van de GGD. Naast permanente make-up kun je hier tevens terecht voor huidverbetering waardoor jij weer lekker in je vel zit en dit ook uit zult stralen.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
12:0018:00
ZoZondag
Gesloten