Van Speykstraat 147a, Rotterdam

Browse services

Venue reviews

4,9
58 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Jorien is fantastisch, de highlights zijn super gelukt, mijn haar is geweldig geknipt en de toner zorgt dat de kleur er prachtig uitziet. Ik was 4,5 maanden niet geweest en zelfs de vorige kleur zag er nog heel goed uit, kreeg recent zelfs vragen of ik net naar de kapper was geweest terwijl ik sinds begin november niet geweest was. De salon is ook erg gezellig met de rest van het team Pepijn en Jeroen. Elke keer weer genieten! Love it here!
Na 20 weken weer eens gekipt door Jorein Feestje en eersteklas ervaring, chapeau!
Altijd gezellig bij Jorien!
Show more reviews...

Meet the team

Jorien.
5.0
30 reviews

Services

Hair

What our customers say about Jorien.

Skilled6

About

Jorien
Van Speykstraat 147a
Rotterdam

Haarsalon Jorien de Kapster vind je in het Oude Westen in Rotterdam. Je kunt hier terecht voor knippen en diverse kleurbehandelingen, zoals creatief kleuren, highlights of een balayage.

Eigenaresse Jorien heeft meer dan 20 jaar ervaring. Je haar is hier dus in goede handen. Ze is van mening dat leeftijd geen verschilt maakt voor een fris geknipte of gekleurde coupe. Een strakke korte coupe of juist lang met losse lagen, alles is mogelijk. Jorien is bekend met alle haartypes en kijkt altijd eerst op droog haar wat er mogelijk is om jou het beste advies te geven. Daarna zal je haar lekker gewassen worden en naar wens worden geknipt. Uiteraard zal je haar ook geföhnd worden. Waar je ook voor gaat: je zult de salon tevreden verlaten.

MonMonday
12:0019:00
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Hair Salons nearby