Jorien

4,9
42 reviews
Van Speykstraat 147a, Rotterdam
Vandaag open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
42 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Weer goed geknipt door Jorien, applaus!
Ging langs bij Jorien omdat ik snel geknipt moest worden en m'n 'eigen kapper' volzat. Volgende keer boek ik direct bij Jorien.
Ben via een vriendin verwezen naar Jorien! Ben haar dankbaar! Vanaf het eerste moment voel je je thuis, in goede handen en weet dat je met een vakkundige meid te maken hebt. Wist niet precies wat ik wilde maar kwamen naar wat ideeen kletsen er makkelijk uit. Salon heeft ook een chille vibe. Ik heb mijn kapster gevonden. Thanks Jorien, tot de volgende!
Jorien is al jaren mjjn favoriete kapster! Fijn mens, kundig in haar vak. Gewoon goed dus!
Jorien heeft naar mijn wensen geluisterd en mee nagedacht voor een oplossing. Ik ben uiteindelijk met een opgelucht gevoel uit de zaak gelopen!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jorien.
4.9
25 reviews

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Jorien.

Vakkundig6

Over

Jorien
Van Speykstraat 147a
Rotterdam

Haarsalon Jorien de Kapster vind je in het Oude Westen in Rotterdam. Je kunt hier terecht voor knippen en diverse kleurbehandelingen, zoals creatief kleuren, highlights of een balayage.

Eigenaresse Jorien heeft meer dan 20 jaar ervaring. Je haar is hier dus in goede handen. Ze is van mening dat leeftijd geen verschilt maakt voor een fris geknipte of gekleurde coupe. Een strakke korte coupe of juist lang met losse lagen, alles is mogelijk. Jorien is bekend met alle haartypes en kijkt altijd eerst op droog haar wat er mogelijk is om jou het beste advies te geven. Daarna zal je haar lekker gewassen worden en naar wens worden geknipt. Uiteraard zal je haar ook geföhnd worden. Waar je ook voor gaat: je zult de salon tevreden verlaten.

MaMaandag
12:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt