Kappers Kollege

Hoogstraat 159, Vlaardingen, 3131BB

Sorry, Kappers Kollege is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Studio Seven

96 reviews
Van Hogendorplaan 33A, 3135 BC Vlaardingen, Nederland

NB Nails & Beauty

41 reviews
Rotterdamsedijk 415B, 3112 AP Schiedam, Nederland

Mari Hair & Beauty

119 reviews
Hoogstraat 136, Schiedam

Browse services

Venue reviews

4,2
23 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De afspraak klopte niet, ik kreeg 9 uur maar daar stond hij om half 10 dus moest wachten. Ook de kapper bij wie ik stond ingepland werkte niet. Verder prima geholpen maar boekingssystheem werkt niet optimaal en zorgde voor irritatie
Vriendelijk personeel. Behandeling vooraf betaald. Blijkt de prijslijst op treatwell niet te kloppen en moest ik in de salon nogmaals bijna hetzelfde bedrag betalen. Hierover Treatwell en hoofdkantoor in Schiedam gebeld. hoofdkantoor zou het opnemen met Treatwell. Geen klantvriendelijke oplossing Kappers Kollege....Ik verwacht toch wel enige financiële compensatie....
Een afspraak maken via internet, met betaling, gaf mij niet de zekerheid dat ik op de afgesproken tijd geholpen kon worden. Ik stond nl. een uur later gepland, dan was afgesproken. Dit vind ik super slordig . Ik wil het nog 1x proberen, mocht dit weer verkeerd uitvallen, dan was het tevens de laatste keer.
Zeer prettig geholpen. Goed geknipt.
Is mij helaas tegengevallen! Ik had, waar ik wel op hoopte, omdat ik moeilijk haar heb geen eerste styliste. Verven en knippen is achteraf, niet naar mijn zin! Waar ik de kleur wilde, zit amper kleur! Toen ik weer thuis was, ben ik natuurlijk meteen goed naar mijn haar gaan kijken, ben er echt niet gelukkig mee!! Gewoon zomaar wat geknipt! voor mij geen tweede keer meer!
Show more reviews...

About

Kappers Kollege
Hoogstraat 159
3131BB Vlaardingen

Als je geknipt wilt worden door iemand die altijd al kapper of kapster wil worden is Kappers Kollege Vlaardingen your place to be. Hier leren cursisten de nieuwste kneepjes van het vak. De cursisten krijgen les van vrouwen gespecialiseerd op het gebied van haar en met jarenlange ervaring. Ze gaan af en toe op trip naar Italië om hun skills bij te houden.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
08:3017:00
ThuThursday
08:3017:00
FriFriday
08:3017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed