Kappers Kollege

Hoogstraat 159, Vlaardingen, 3131BB

Sorry, Kappers Kollege is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Studio Seven

202 reviews
Van Hogendorplaan 33A, 3135 BC Vlaardingen, Nederland

Mari Hair & Beauty

191 reviews
Hoogstraat 136, Schiedam

The Hair Artist by Peggy Ann

157 reviews
Castricum Hoeve 17, vlaardingen

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,2
23 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De afspraak klopte niet, ik kreeg 9 uur maar daar stond hij om half 10 dus moest wachten. Ook de kapper bij wie ik stond ingepland werkte niet. Verder prima geholpen maar boekingssystheem werkt niet optimaal en zorgde voor irritatie
Vriendelijk personeel. Behandeling vooraf betaald. Blijkt de prijslijst op treatwell niet te kloppen en moest ik in de salon nogmaals bijna hetzelfde bedrag betalen. Hierover Treatwell en hoofdkantoor in Schiedam gebeld. hoofdkantoor zou het opnemen met Treatwell. Geen klantvriendelijke oplossing Kappers Kollege....Ik verwacht toch wel enige financiële compensatie....
Een afspraak maken via internet, met betaling, gaf mij niet de zekerheid dat ik op de afgesproken tijd geholpen kon worden. Ik stond nl. een uur later gepland, dan was afgesproken. Dit vind ik super slordig . Ik wil het nog 1x proberen, mocht dit weer verkeerd uitvallen, dan was het tevens de laatste keer.
Zeer prettig geholpen. Goed geknipt.
Is mij helaas tegengevallen! Ik had, waar ik wel op hoopte, omdat ik moeilijk haar heb geen eerste styliste. Verven en knippen is achteraf, niet naar mijn zin! Waar ik de kleur wilde, zit amper kleur! Toen ik weer thuis was, ben ik natuurlijk meteen goed naar mijn haar gaan kijken, ben er echt niet gelukkig mee!! Gewoon zomaar wat geknipt! voor mij geen tweede keer meer!
Toon meer reviews...

Over

Kappers Kollege
Hoogstraat 159
3131BB Vlaardingen

Als je geknipt wilt worden door iemand die altijd al kapper of kapster wil worden is Kappers Kollege Vlaardingen your place to be. Hier leren cursisten de nieuwste kneepjes van het vak. De cursisten krijgen les van vrouwen gespecialiseerd op het gebied van haar en met jarenlange ervaring. Ze gaan af en toe op trip naar Italië om hun skills bij te houden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
08:3017:00
DoDonderdag
08:3017:00
VrVrijdag
08:3017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten