Kwakkelhealthcare

4,4
25 reviews
Oostzijde 302, Unit 3, Zaandam
Open Today: 10:00 - 15:00

Browse services

All
Nails
Massage

Venue reviews

4,4
25 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Wel jammer van de binnenkomst door de bouwruimte maar voor de rest was de werkplek ok
👌🏻 Pedicure met voetreflex
Show venue reply...
Veel vragen en gepraat tijdens de massage behandeling, wat ikzelf liever in rust/met rustgevend muziek onderga. Ook vrij persoonlijke vragen die weinig met de behandeling te maken hebben waardoor ik me ongemakkelijk voelde. Een behandeling van een uur bestaat uit een half uurtje echt masseren en verder gepraat en moeten “rusten”. Voor mij nooit meer.
Show venue reply...
Was heerlijk zoals altijd
Show venue reply...
Angela heeft een prima massage gegeven maar de plek vond ik niets. Een rommelig kamertje in een bedrijvenpand.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Angela
Register therapeut CAM en masseur
4.7
22 reviews

About

Kwakkel Health & Care Gewoon bij Angela Angela heeft een unieke kijk op mensen. Dit is mede gekomen door haar werkzame tijd in de elektrotechniek, waar zij veel bezig is geweest met veiligheid op het gebied van mens en materiaal. Door deze manier van werken is zij zich sinds 2006 gaan verdiepen op het menselijke functioneren als geheel, naast haar fulltime baan heeft zij in de avond en weekenden haar opleidingen/kennis en haar praktijk opgebouwd. Angela heeft zich gespecialiseerd in de ○ Chinese medicine Bocam; (bewust bewegen, ontspanning en inspanning, coördinatie/conditie/concentratie, ademhaling, manuele technieken/massage/voeding). ○ Voetreflexologie voor zwangeren, sportreflex, hallux valgus, slaapproblemen en ontspanning. ○ Massage zoals ontspanning, holistic pulsing en de stoelmassage voor bovenrug, schouders/nek (stress gerelateerde klachten) ○ Energetische emotionele psychotherapie in het Engels wordt dit Healing genoemd. en wordt behandeld vanuit de Westerse pathologie (fysiek niveau), Chinese medicine meridianen (energie niveau), Ayurveda Chakra's (bewustzijn niveau). Met name deze laatste kan ook heel goed worden ingezet voor de behandeling van Burn-out en traumaverwerking of zo als in deze Covid-19 periode luchtwegen en emotionele stress. Voor het laatste onderdeel heeft Angela een scriptie op HBO niveau geschreven t.a.v. haar afstuderen met als onderwerp 'Traumaverwerking in de natuur- en energetische praktijk, als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling tijdens je leven.' Graag tot ziens op een van de afspraken. ambulant of in de praktijk te Zaandam.

Services

Nails
Massage
Counselling & Holistic

About

Kwakkelhealthcare
Oostzijde 302
Unit 3
Zaandam

Bij massagesalon Kwakkelhealthcare in Zaandam ben je aan het goede adres voor diverse massages zoals therapeutische massage, voetreflexologie, reiki en sport- en zwangerschapsmassages. Eigenaresse Angela heeft meer dan 13 jaar ervaring in het vak en werkt vanuit de oosterse en westerse technieken. Zij helpt jou om de balans in jouw lichaam en geest te herstellen. Er hangt een huiselijke sfeer in de salon waardoor je echt even tot rust komt. Respect en vakkundigheid staat bij Angela hoog in het vaandel en zij zorgt ervoor dat je altijd tevreden haar salon verlaat. Je kunt hier ook terecht voor een hand- en stoelmassage of voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Goed om te weten: De salon is goed te bereiken met het openbaar vervoer en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
14:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
12:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby