Choose from 494 venues offering massages in Noord-Holland

New

Kigelia - Massage 't Gooi

5,0
50 reviews
Huizen, Noord-Holland
Show on map
Swedana (Stoomtunnel alleen als extra bij massage) 10 mins
€15
Consult Massagetherapie 30min 30 mins
€40
Ontspanningsmassage 30min 30 mins
€40
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3019:00
WedWednesday
09:3020:00
ThuThursday
09:3020:00
FriFriday
09:3820:00
SatSaturday
10:0019:00
SunSunday
Closed

Kigelia - Massage ’t Gooi is een praktijk voor massage, lichaamsbehandelingen en voedingsadviezen.

De praktijk is gevestigd in het Ambachtshuis in Huizen, goed te bereiken en met volop parkeerruimte. Je wordt uit de ruime wachtkamer opgehaald voor jouw behandeling en die wordt volledig op jou afgestemd.

Moreno Giraldi, gediplomeerd sportmasseur en orthomoleculair therapeut neemt alle stappen van je behandeling met je door zodat je daarna helemaal kunt ontspannen en bijkomen.  Moreno heeft sinds 2007 verschillende massagetechnieken eigen gemaakt en blijft zich ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen.

Naast ontspanningsmassage, stressbehandelingen en de behandeling van lichamelijke en mentale klachten, kun je ook lichaamsrituelen ter verbetering van het silhouet (anti-cellulitismassages en pakkingen), huid-detox, littekenverbetering en speciale massagetechnieken ter ondersteuning van herstel na blessures zoals triggerpoints-therapie, myofasciaal (bindweefsel)release en acupressuur. 

Je massage wordt aangepast op wat jij nodig hebt vanuit een holistisch perspectief. Dat betekent dat het lichaam als één geheel wordt beschouwd, inclusief de geest en de ziel. Door deze benadering wordt niet alleen fysieke spanning en pijn verlicht, maar is er ook aandacht voor jouw algemeen welzijn (hoe je je voelt, je energieniveau, je levenslust en voldoening) en het beste evenwicht op zowel fysiek als mentaal niveau. Zo ben je na een behandeling weer opgeladen. 

Moreno is ook opgeleid als orthomoleculair therapeut en combineert behandelingen met leefstijl-adviezen op gebied van voeding, stressreductie, emotionele balans, herstel van energietekort na een veeleisende periode.

Je behandeling wordt ondersteund door eco-biologisch gecertificeerde producten, onder andere van het merk Lakshmi. Deze producten zijn ook te koop om het effect van de behandeling thuis te verlengen.

Day & Night Beauty

4,8
197 reviews
Amsterdam-Zuid, Amsterdam
Show on map
Bindweefselmassage - Gezicht (deep tissue face) 30 mins
from €40
Bindweefsel (deep tissue) + Micro current Face lift - Anti age 30 mins
from €60
Relax massages 30 mins - 1 hr 25 mins
from €40
Quick view venue details
MonMonday
12:0018:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
12:0021:00
ThuThursday
12:0021:00
FriFriday
12:0021:00
SatSaturday
12:0019:00
SunSunday
Closed

Day & Night Beauty is een beautysalon gevestigd in Amsterdam. Een persoonlijke benadering, klanttevredenheid en hygiëne staan hier dan ook centraal. Ze werkt vakkundig en zorgt ervoor dat je met een glimlach weer naar buiten loopt, Risham is namelijk pas tevreden wanneer jij dat bent, en wil je daarom voorzien van een unieke ervaring. Geniet van een fijne behandeling terwijl het team ervoor zorgt dat je gezien mag worden en je weer lekker in je vel zit.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon zit centraal gelegen en is hierdoor bereikbaar via tram bus en metro. Enkele minuten verwijderd van tramstation Marie Heinekenplein. Betaalde parkeermogelijkheden in de buurt.

Het team:
Het team is ervaren, werkt professioneel en is altijd op de hoogte van alle trends

Wat we leuk vinden aan de salon:
De salon bestaat dit jaar 10 jaar als schoonheidssalon in De Pijp.

  • Sfeer: Day&night is een rust oase in het hart van de bruisende Pijp.
  • Gespecialiseerd in: Manicures & massages.
  • Merken en producten: Vegan, natuurlijke ingrediënten, proefdierenvrije en biologische producten. Kwalitatieve producten van Dermalogica, Essie en Gelish.
  • De extra’s: De salon heeft heerlijke cappuccino's en wil jou een welkomstgevoel geven.
1
234
25