Massages
near Heerhugowaard, Noord-Holland
Any date
Massages
Popular Treatments

Choose from 7 venues offering massages near Heerhugowaard, Noord-Holland

Salon Staal

5,0
67 reviews
Heerhugowaard, Noord-Holland
Show on map
Voetreflex massage1 hr
€41
Pedicure behandeling met +/- 20 min. voetreflex massage1 hr
€44,50
Gezichtsmassage plus cupping 55 mins
€47,50
Quick view venue details
MonMonday
09:3016:00
TueTuesday
09:3016:00
WedWednesday
09:3017:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
09:3015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Treinstation Heerhugowaard zit op nog geen 5 minuten loopafstand van de salon.

Het team: Mijn naam is Sharon Staal en ik ben sinds 2007 werkzaam als (medisch) pedicure. Naast het uitoefenen van dit geweldige vak heb ik ook 14 jaar lesgegeven bij opleidingsinstituut La Lique, ben ik o.a. werkzaam geweest voor het landelijk examenbureau TCI en bij diabetesstichting Diazon. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd en zijn uw voeten bij mij in goede handen.

Wat we leuk vinden aan de salon: Naast het verzorgen van uw voeten vindt Sharon het belangrijk om haar eigen “Footprint” zo klein mogelijk te houden. Hierdoor is het voor haar een makkelijke keuze om tijdens haar werk rekening te houden met het milieu.

Gespecialiseerd in: Medisch pedicure, maar u kunt in de salon ook terecht voor een heerlijk ontspannende gezichtsmassage, een BIAB-treatment, gellak (evt. met spa manicure/ pedicure), een cryo-behandeling of een voetreflex massage.

Merken en producten: Bij Salon Staal wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten die u ook kunt aanschaffen voor thuis. Merken als Esse Skincare, Kats Kalma en Naïf, Only.Soap.By.Rose zijn perfect voor de (gevoelige) huid. Producten van CND verzorgen uw nagels en de make-up van Golden Rose (vaak vegan!) of de unieke sokken van Tintl zorgen ervoor dat u helemaal mooi voor de dag kunt komen.