Massagesalons
in de buurt van Heerhugowaard, Noord-Holland
Massagesalons
Populaire behandelingen

Kies uit 8 salons met massagesalons in de buurt van Heerhugowaard, Noord-Holland

Salon Staal

5,0
206 reviews
Langedijk, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Pedicure behandeling met +/- 20 min. voetreflex massage1 u
€49
Voetreflex massage1 u
€49
Basic Treatment1 u
€62,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:1516:00
DiDinsdag
09:3015:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:3019:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Treinstation Heerhugowaard zit op nog geen 5 minuten loopafstand van de salon.

Het team: Mijn naam is Sharon Staal en ik ben sinds 2007 werkzaam als (medisch) pedicure. Naast het uitoefenen van dit geweldige vak heb ik ook 14 jaar lesgegeven bij opleidingsinstituut La Lique, ben ik o.a. werkzaam geweest voor het landelijk examenbureau TCI en bij diabetesstichting Diazon. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd en bent u bij mij in goede handen.

Naast verschillende pedicure treatments kunt u ook terecht voor o.a. BIAB, gellak, voetreflex, gezichtsbehandelingen, verven, waxen en cryo behandeling.

Wat we leuk vinden aan de salon: Naast het verzorgen van uw voeten vindt Sharon het belangrijk om haar eigen “Footprint” zo klein mogelijk te houden. Hierdoor is het voor haar een makkelijke keuze om tijdens haar werk rekening te houden met het milieu.

Gespecialiseerd in: Medisch pedicure, maar u kunt in de salon ook terecht voor een heerlijk ontspannende gezichtsmassage, een BIAB-treatment, gellak (evt. met spa manicure/ pedicure), een cryo-behandeling of een voetreflex massage.

Merken en producten: Bij Salon Staal wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten die u ook kunt aanschaffen voor thuis. Merken als Esse Skincare en Kats Kalma zijn perfect voor de (gevoelige) huid. Producten van CND verzorgen uw nagels en de make-up van Golden Rose (vaak vegan!) zorgt ervoor dat u helemaal mooi voor de dag kunt komen.

de Hartelijke voet

5,0
51 reviews
Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Rug, Nek- Hals, Schouder 1 u 15 min
€87,50
Bakkums Verwen Lichaamsmassage 1 u 15 min
€87,50
Hand& armen massage 1 u 15 min
€87,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
07:3013:30
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Voor sfeer in de de hartelijke voet is een huiskamer stijl gecreëerd, mix van jaren 1920-1930 met een knipoog naar nu. Dit geeft een warm gevoel en je voelt je direct thuis! We werken met moderne apparatuur zoals elektrisch verstelbare stoelen, Sommige zijn verwarmd, dat hangt van de behandeling af. Comfortabele stoelen in de voeten spa zorgen daarbij voor de directe ontspanning. Graag ontvang ik je om kennis met je maken. En bij te dragen aan jouw ontspanning.

Openbaar vervoer: Je kunt gratis parkeren in een gedeelte van de straat of anders in de voortuin van de salon. Indien je met openbaar vervoer komt. Dan kan je met de trein of de bus naar station Heerhugowaard. Vanaf daar is het zon 10 minuten lopen naar de hartelijke voet.

Het team: Sinds 2016 ben ik ondernemer van de hartelijke voet en ben me in de loop der jaren steeds meer gaan ontwikkelen in reflexologie. Diverse bij en nascholing gevolg welke kunnen bijdragen aan het welzijn van de mensen. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar hoe de energie weer in beweging gebracht kan worden.

Merken en producten: Er worden zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, crèmes en etherische oliën. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke zouten zoals Himalaya- en Zechsal magnesiumzout.

Gespecialiseerd in: De hartelijke voet is gespecialiseerd om het lijf meer te laten ontspannen. Middels reflexologie. Het uitgangspunt waaruit we werken zijn de voeten. De voeten zijn voor ons de basis en hierin bevinden zich diverse drukpunten die er voor kunnen zorgen dat ons energie systeem wordt gestimuleerd om het zelf helend vermogen op te gaan pakken. Er ontstaat meer soepelheid en rust in het lijf. We werken met water opgietingen over de benen en voeten met daarbij zouten en scrub. Water reinigt heelt en ontspant. In de hartelijke voet wordt zoveel mogelijk op natuurlijke basis gewerkt en vanuit een holistisch oogpunt. Dat wil zeggen we zien de mens als geheel. Spiritueel, Energetisch, fysiek en emotioneel. Kortom na een behandeling va je keuze zal jij je helder ontspannen en opgefrist voelen. Een andere specialisatie is Spa- pedicure ook eventueel te verlengen met een massage.