Massagesalons
in de buurt van Heerhugowaard, Noord-Holland
Elke datum
Massagesalons
Populaire behandelingen

Kies uit 7 salons met massagesalons in de buurt van Heerhugowaard, Noord-Holland

Salon Staal

5,0
75 reviews
Heerhugowaard, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Pedicure behandeling met +/- 20 min. voetreflex massage1 u
€44,50
Gezichtsmassage plus cupping 55 min
€47,50
Voetreflex massage1 u
€41
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3016:00
DiDinsdag
10:0014:05
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Treinstation Heerhugowaard zit op nog geen 5 minuten loopafstand van de salon.

Het team: Mijn naam is Sharon Staal en ik ben sinds 2007 werkzaam als (medisch) pedicure. Naast het uitoefenen van dit geweldige vak heb ik ook 14 jaar lesgegeven bij opleidingsinstituut La Lique, ben ik o.a. werkzaam geweest voor het landelijk examenbureau TCI en bij diabetesstichting Diazon. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd en bent u bij mij in goede handen.

Naast verschillende pedicure treatments kunt u ook terecht voor o.a. BIAB, gellak, voetreflex, gezichtsbehandelingen, verven, waxen en cryo behandeling.

Wat we leuk vinden aan de salon: Naast het verzorgen van uw voeten vindt Sharon het belangrijk om haar eigen “Footprint” zo klein mogelijk te houden. Hierdoor is het voor haar een makkelijke keuze om tijdens haar werk rekening te houden met het milieu.

Gespecialiseerd in: Medisch pedicure, maar u kunt in de salon ook terecht voor een heerlijk ontspannende gezichtsmassage, een BIAB-treatment, gellak (evt. met spa manicure/ pedicure), een cryo-behandeling of een voetreflex massage.

Merken en producten: Bij Salon Staal wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten die u ook kunt aanschaffen voor thuis. Merken als Esse Skincare en Kats Kalma zijn perfect voor de (gevoelige) huid. Producten van CND verzorgen uw nagels en de make-up van Golden Rose (vaak vegan!) zorgt ervoor dat u helemaal mooi voor de dag kunt komen.