Laser by Louise

Bussumerstraat 49, Hilversum, 1211BJ

Laser by Louise has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Brazilian Wax & Wenkbrauw

244 reviews
Langestraat 2, 1211GZ Hilversum

M-Tropical Studio

354 reviews
Mozartlaan 27F, Hilversum

Gooische Wax Inn

372 reviews
Hilvertsweg 159, 1214JC Hilversum

Browse services

Venue reviews

5,0
6 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel fijn, stelde mij op mn gemak. Behandeling was niet pijnlijk.
Vorige week heb ik mijn benen laten laseren en ik merk nu al verschil. Yara is een hele lieve vrouw die weet wat ze doet. Ik werd heel erg warm ontvangen en de behandeling was geheel pijnloos. Ik kijk uit naar het eindresultaat!
Prima
Hele fijne clinic! Ikzelf kom er voor het laseren (bij Yara). Qua resultaten had ik wel verwacht dat het goed zou komen door alle informatie die ze van te voren geven. Maar doordat ze je tijdens de behandeling goed op je gemak laten voelen is het zeker een aanrader! Je ligt er toch maar half naakt bij een vreemde die je haartjes op een zo min mogelijk pijnlijke manier probeert te laten verdwijnen.
Hele fijne laserkliniek! Het ziet er erg goed verzorgd uit en Yara is heel vriendelijk. De behandeling doet nauwelijks pijn en het resultaat na 1 behandeling is al duidelijk zichtbaar. Ik kijk ontzettend uit naar het eindresultaat: haar vrije oksels, benen en bikinilijn!
Show more reviews...

About

Laser by Louise
Bussumerstraat 49
1211BJ Hilversum

Bij Laser by Louise in Hilversum kunnen vrouwen zich van top tot teen laten ontharen door middel van laseren. Hier kun je terecht voor definitieve ontharing. Het team doet er alles aan om jou je op je gemak te laten voelen en neemt alle tijd voor je. De eigenaresse heeft meer dan 4 jaar ervaring.

Ze maken gebruik van hoogwaardige behandelmethodes en hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontharen. Zo lang mogelijk haarvrij, dat willen we toch allemaal!

MonMonday
09:0017:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
09:0017:00