Laser by Louise

Bussumerstraat 49, Hilversum, 1211BJ

Sorry, Laser by Louise is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Wax & More

449 reviews
Nieuwegracht 4-03, Soest

Brazilian Wax & Wenkbrauw

296 reviews
Langestraat 2, 1211GZ Hilversum

Gooische Wax Inn

423 reviews
Hilvertsweg 159, 1214JC Hilversum

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel fijn, stelde mij op mn gemak. Behandeling was niet pijnlijk.
Vorige week heb ik mijn benen laten laseren en ik merk nu al verschil. Yara is een hele lieve vrouw die weet wat ze doet. Ik werd heel erg warm ontvangen en de behandeling was geheel pijnloos. Ik kijk uit naar het eindresultaat!
Prima
Hele fijne clinic! Ikzelf kom er voor het laseren (bij Yara). Qua resultaten had ik wel verwacht dat het goed zou komen door alle informatie die ze van te voren geven. Maar doordat ze je tijdens de behandeling goed op je gemak laten voelen is het zeker een aanrader! Je ligt er toch maar half naakt bij een vreemde die je haartjes op een zo min mogelijk pijnlijke manier probeert te laten verdwijnen.
Hele fijne laserkliniek! Het ziet er erg goed verzorgd uit en Yara is heel vriendelijk. De behandeling doet nauwelijks pijn en het resultaat na 1 behandeling is al duidelijk zichtbaar. Ik kijk ontzettend uit naar het eindresultaat: haar vrije oksels, benen en bikinilijn!
Toon meer reviews...

Over

Laser by Louise
Bussumerstraat 49
1211BJ Hilversum

Bij Laser by Louise in Hilversum kunnen vrouwen zich van top tot teen laten ontharen door middel van laseren. Hier kun je terecht voor definitieve ontharing. Het team doet er alles aan om jou je op je gemak te laten voelen en neemt alle tijd voor je. De eigenaresse heeft meer dan 4 jaar ervaring.

Ze maken gebruik van hoogwaardige behandelmethodes en hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontharen. Zo lang mogelijk haarvrij, dat willen we toch allemaal!

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
09:0017:00