Lilly Nails Benelux

4,8
146 reviews
Van IJsendijkstraat 409b, Purmerend, 1442LB

Browse services

Venue reviews

4,8
146 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Super fijne salon met gedreven personeel
Weer helemaal blij met mijn mooie nagels!
Eerste keer nagels laten zetten na lang twijfelen. Het eerste contact met Esmee verliept prettig, ze weet precies waar ze het over heeft en luistert naar je wensen. Geeft advies wat bij mij als persoon paste. De nagels werden op een professionele manier gezet en ondertussen was er tijd voor een leuk gesprek.
Top
Show more reviews...

Meet the team

Esmé
Nagestyliste
5.0
5 reviews

About

NOTE: omdat Esme een beginnende styliste is zij er vaak nog wat langer over doet dan meer ervaren stylistes, maar hoe meer "vlieguren" ze maakt hoe sneller ze zal worden. Esmé heeft haar opleiding gevolgd bij Lilly Nails. En heeft haar opleiding bijna afgerond en is heel leergierig en is er klaar voor om nog nieuwe dingen te leren en zichzelf uit te breiden in het vak. Esmé beheerst alle facetten van het vak Gel Acryl, Invicta. Naast de dagen dat Esmé voor lilly nails werkt is zij ook nog fotograaf, grafisch ontwerper en model. Hierdoor vind zij het super leuk om verschillende soorten nail art te doen.

Services

Nails
SP
Sil

About

Sil is niet in het Nagelvak en lerende. Momenteel voert zij alleen nog gel polish behandelingen uit.

Services

Nails
Daisy
nagelstyliste

About

Daisy is nog nieuw in het nagelvak , maar wat wij noemen een echt natuur talent. Momenteel werkt Daisy alleen nog op donderdag en zet zij alleen Gel Polish op natuurlijke nagels. Dit omdat zij de opleiding van de andere onderdelen van het vak nog niet heeft afgerond. Met gel polish op natuurlijke nagels zit je gegoten bij Daisy dat beheerst zij optimaal.

Services

Nails
Anne
Nagelstyliste Woensdag & Vrijdag
4.9
46 reviews

About

Anne van Zaanen is in juli 2019 begonnen bij Lilly Nails 
Anne heeft haar opleiding bij een ander bedrijf gevolgd maar sinds zij bij Lilly Nails werkt volgt zij diverse trainingen en workshops.
Anne beheerst alle facetten van het vak Gel, Acryl en Invicta. Anne leeft voor nagels. Haar passie ligt bij lange nagels, ze is ook goed in het maken van babyboom nagels, en niet te vergeten glitters.
Anne werkt op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag.

Services

Nails

What our customers say about Anne

Talented8
Skilled8
Professional7
Friendly6

About

Lilly Nails Benelux
Van IJsendijkstraat 409b
1442LB Purmerend

Bij nagelstudio Lilly Nails in Purmerend kun je terecht voor fonkelende nagels. Je kan kiezen voor kunstnagels zoals acryl- gelnagels of de nieuwste sensatie Acrygel, maar ook voor gel polish op je natuurlijke nagels hebben ze specialisten in huis.

Stylistes Anne Daisy en Esme kunnen daarnaast je nagels personaliseren met nail art. Op die manier worden je nagels uniek gemaakt en verlaat je de salon met ware kunstwerkjes. Anne werkt op woensdag en vrijdag en 1x per 3 weken op zaterdag, Daisy is momenteel gespecialiseerd in gel polish op natuurlijke nagels en werkt op donderdag. Esme is onze junior styliste en werkt op dinsdag en vrijdag.

Heb je zwakke nagels? Geen zorgen, het team redt je nagels door je natuurlijke nagels te verstevigen.

MonMonday
09:0017:00
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0016:00
SatSaturday
10:0015:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Nail Salons nearby