Lilly Nails Benelux

4,8
105 reviews
Van IJsendijkstraat 409b, Purmerend, 1442LB
Vandaag open: 09:00 - 16:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
105 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne salon, aardig personeel en mooie acrylnagels😍
Ik ben voor de tweede keer geweest en ben weer heel erg blij met me nagels.
Super vriendelijke en vakkundige nagelstylisten Prettige sfeer, hygiënisch maar toch gezellig Gellak blijft lang zitten De beste plek voor je nagels in Purmerend!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Peggy
eigenaar
4.9
15 reviews

Over

Peggy Pieters (eigenaresse) is sinds 2008 werkzaam als nagelstyliste. Ook is ze docente nagelstyling en importeur van het Zweedse merk Lilly Nails.
  Dit is een Europees goedgekeurd merk en voldoet aan alle voorwaarden die de EU eist. In 2008 heeft ze de opleiding bij young nails gevolgd en is vanuit huis begonnen met de salon. In 2015 kwam het merk Lilly Nails op haar pad en is de importeur van Lilly Nails voor de Benelux geworden. Ze volgt regelmatig extra trainingen in het binnen en buitenland om van de laatste technieken op de hoogte te blijven. 
Peggy haar beheerst alle facetten van het vak Gel Acryl, Invicta, maar heeft een passie voor de natuurlijke nagels, ook voor een uitgebreide nailart (tekenen – bloemen van acryl enz.) ben je bij haar op het juiste adres.

Behandelingen

Nagels
Anne
Nagelstyliste Woensdag & Vrijdag
4.9
26 reviews

Over

Anne van Zaanen is in juli 2019 begonnen bij Lilly Nails 
Anne heeft haar opleiding bij een ander bedrijf gevolgd maar sinds zij bij Lilly Nails werkt heeft ze diverse trainingen en workshops gevolgd.
 Anne beheerst alle facetten van het vak Gel Acryl, Invicta. Anne leeft voor nagels. Haar passie ligt bij lange nagels met neon kleuren, maar ze is ook goed in het maken van babyboom nagels, en niet te vergeten glitters.
 Anne werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Behandelingen

Nagels

Wat onze klanten zeggen over Anne

Vakkundig6
Getalenteerd5
Esmé
Nagestyliste

Over

Esmé heeft haar opleiding gevolgd bij Lilly Nails. En heeft haar opleiding bijna afgerond en is heel leergierig en is er klaar voor om nog nieuwe dingen te leren en zichzelf uit te breiden in het vak. Esmé beheerst alle facetten van het vak Gel Acryl, Invicta. Naast de dagen dat Esmé voor lilly nails werkt is zij ook nog fotograaf, grafisch ontwerper en model. Hierdoor vind zij het super leuk om verschillende soorten nail art te doen.

Behandelingen

Nagels
Daisy
nagelstyliste

Over

Lilly Nails Benelux
Van IJsendijkstraat 409b
1442LB Purmerend

Bij nagelstudio Lilly Nails in Purmerend kun je terecht voor fonkelende nagels. Je kan kiezen voor kunstnagels zoals acryl- gelnagels of de nieuwste sensatie Acrygel, maar ook voor gel polish ben je aan het juiste adres.

Nagelstylistes Judith en Anne kunnen daarnaast je nagels personaliseren met nail art. Op die manier worden je nagels uniek gemaakt en verlaat je de salon met ware kunstwerkjes. Judith is werkzaam op maandag en dinsdag, Anne op woensdag en vrijdag
Heb je zwakke nagels? Geen zorgen, het team redt je nagels door je natuurlijke nagels te verstevigen.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt