Lilly Nails Benelux

Van IJsendijkstraat 409b, 1442LB Purmerend
4,8
27 reviews
Van IJsendijkstraat 409b, 1442LB Purmerend
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht

Meet the team

Peggy
eigenaar
5.0
5 reviews
Judith
Nagelstyliste

Over

Judith is een beginnende zeer goed nagelstyliste. Omdat ze beginnend is heeft ze nog niet de snelheid van een ervaren styliste. Houd hier rekening mee aub. Mijn naam is Judith de Beurs en ik kom uit Purmerend. Vanaf eind februari 2019 zal ik als nagelstyliste werkzaam zijn bij Lilly Nails in Purmerend. 2 dagen in de week, op maandag en dinsdag, ben ik dan in de salon! Al vanaf ik een jaar of 15 was, ben ik geïnteresseerd in het nagelvak. Mijn zus kwam toen een keer thuis van de nagelsalon, met prachtige kunstnagels. Ik vond het niet alleen ontzettend mooi, ik werd ook nieuwsgierig naar het proces van het plaatsen van kunstnagels. Na een tijdje liet ik ook eens kunstnagels bij mezelf zetten, puur om te kijken hoe ze dat nou deden. De hele tijd zat ik vol interesse te kijken. Al gauw wist ik dat ik ooit een opleiding wilde volgen tot nagelstyliste. In september 2018 was het eindelijk zo ver, en begon ik vol enthousiasme aan de opleiding tot allround nagelstyliste bij Lilly Nails in Purmerend. Toen had ik al snel door dat ik mijn passie had gevonden. Ik heb dan ook heel veel zin om als nagelstyliste bij Lilly Nails aan de slag te gaan!

Anne
Nagelstyliste Woensdag & Donderdag

Over

Anne is een beginnende nagelstyliste. Anne heeft begin 2019 haar opleiding tot allround nagelstyliste afgerond en volgt nog regelmatig workshops en training om haar techniek te perfectioneren. Anne zal ons team op woensdag en vrijdag komen versterken.

Over

Lilly Nails Benelux
Van IJsendijkstraat 409b
1442LB Purmerend

Bij nagelstudio Lilly Nails in Purmerend kun je terecht voor fonkelende nagels. Je kan kiezen voor kunstnagels zoals acryl- gelnagels of de nieuwste sensatie Acrygel, maar ook voor gel polish ben je aan het juiste adres.

Nagelstylistes Judith en Anne kunnen daarnaast je nagels personaliseren met nail art. Op die manier worden je nagels uniek gemaakt en verlaat je de salon met ware kunstwerkjes. Judith is werkzaam op maandag en dinsdag, Anne op woensdag en vrijdag
Heb je zwakke nagels? Geen zorgen, het team redt je nagels door je natuurlijke nagels te verstevigen.

MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt