Binckhorstlaan 36, Den Haag, 2516BE

Browse services

Our Work

Venue reviews

4,9
374 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Voor de eerste keer een Olaplexbehandeling gehad en daarna heerlijk (en prachtig) geföhnd. Salon is goed bereikbaar, je kunt er makkelijk parkeren en Kelly is aardig, deskundig en eerlijk. Aanrader!
Dochterlief is fan van Leonne! Ze was helemaal trots dat ze zelf op de stoel mocht zitten en zo blij dat ze na de knipbeurt een lekker chocolaatje kreeg. Ze zei achteraf dat de kapster lief was.
Show venue reply...
We worden altijd goed en vriendelijke geholpen bij Maghairzijn
Weer heel mooi geknipt en gekleurd door Leonne. Ze geeft altijd eerlijk advies en denkt goed mee als ik met plaatjes van kapsels aan kom zetten :-) De highlights zijn ook weer fijn en natuurlijk gezet, dus helemaal blij. En dat ik de hele knipbeurt gezellig met hondje Puk heb mogen knuffelen maakt het kappersbezoekje helemaal een gezellig en ontspannen uitje!
Een fijne kapster! Weet intuïtief al wat je wil, stopt niet ongevraagd een hoop shit in je haar, en het zít. Oh, en parkeren is relaxt. Aanrader.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

L
Leerlingen

Services

Hair
Kelly
eigenaar
4.9
84 reviews

About

Vanaf mijn 15de is het kappersvak mijn lust en mijn leven! Toen ik begon als zaterdaghulp wist ik het meteen, dit is wat ik wil doen, mensen blij maken met mooi haar. Ik hou dan ook echt van mooi haar en vind het minder belangrijk wat een trend is, haar moet bij je passen anders ben je er niet gelukkig mee. Inmiddels ben ik 33 en heel wat ervaring rijker, heb net een kindje gekregen en ben vanaf februari weer aan het werk in de salon waar ik heel veel zin in heb! Ik hoop je snel te zien.

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Kelly

Talented9
Friendly6
Skilled6
Experienced5
Leonne
Eigenaar
5.0
181 reviews

About

Beste mensen, Mijn naam is Leonne Stort, 37 jaar oud en sinds mijn 18e in de kappersbranche te vinden. Voordat ik 6 jaar geleden mijn eigen zaak ben begonnen heb ik altijd het voorrecht gehad in A-sigment Kapsalons in en rond Den haag te hebben gewerkt, waar ik heel veel ervaring heb opgedaan op Knip en Kleur gebied. De meest hippe kappershows in binnen en buitenland zijn afgelopen. Voor nu probeer ik al deze kennis te verwerken in het creëren van looks die compleet passen bij de persoon in kwestie, lettende op gezichtteint en vorm. Servicegerichtheid en persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel! Zie ik je snel?

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Leonne

Skilled13
Knowledgeable10
Exceptional8
Considerate5

About

Maghairzijn
Binckhorstlaan 36
2516BE Den Haag

Maghairzijn is een gezellige en trendy kapsalon in Den Haag. Zowel Kelly als Leonne hebben jarenlange ervaring in het kappersvak. Door middel van eerlijk advies, een flinke dosis expertise en oog voor wat bij jouw past gaan deze twee vriendinnen voor een mooi resultaat waar jij blij mee bent. De nadruk ligt op jou, want de schaar wordt pas in je haar gezet nadat er in samenspraak met jou goed is besproken wat je wel of niet wilt. Ook de allerkleinsten kunnen hier uiteraard worden geknipt.

Handig om te weten: je vindt de salon in het creatieve verzamelgebouw Bink36 op de Binckhorstlaan. De eerste 3 uur kun je gratis parkeren op het terrein.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0014:00
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019

Hair Salons nearby