Maghairzijn

Binckhorstlaan 36, 2516BE Den Haag
4,8
237 reviews
Binckhorstlaan 36, 2516BE Den Haag

Browse services

Venue reviews

4,8
237 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Super salon!
Gezellig en met aandacht voor het knipwerk
Show more reviews...

Meet the team

Leonne
eigenaar/compagnon
5.0
121 reviews

About

Beste mensen, Mijn naam is Leonne Stort, 36 jaar oud en sinds mijn 18e in de kappersbranche te vinden. Voordat ik 5 jaar geleden mijn eigen zaak ben begonnen heb ik altijd het voorrecht gehad in A-sigment Kapsalons in en rond Den haag te hebben gewerkt, waar ik heel veel ervaring heb opgedaan op Knip en Kleur gebied. De meest hippe kappershows in binnen en buitenland zijn afgelopen. Voor nu probeer ik al deze kennis te verwerken in het creëren van looks die compleet passen bij de persoon in kwestie, lettende op gezichtteint en vorm. Servicegerichtheid en persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel! Zie ik je snel?

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Leonne

Skilled6
Kelly
eigenaar
4.8
42 reviews

About

Vanaf mijn 15de is het kappersvak mijn lust en mijn leven! Toen ik begon als zaterdaghulp wist ik het meteen, dit is wat ik wil doen, mensen blij maken met mooi haar. Ik hou dan ook echt van mooi haar en vind het minder belangrijk wat een trend is, haar moet bij je passen anders ben je er niet gelukkig mee. Inmiddels ben ik 33 en heel wat ervaring rijker, heb net een kindje gekregen en ben vanaf februari weer aan het werk in de salon waar ik heel veel zin in heb! Ik hoop je snel te zien.

Services

Hair

Portfolio

About

Maghairzijn
Binckhorstlaan 36
2516BE Den Haag

Maghairzijn is een gezellige en trendy kapsalon in Den Haag. Zowel Kelly als Leonne hebben jarenlange ervaring in het kappersvak. Door middel van eerlijk advies, een flinke dosis expertise en oog voor wat bij jouw past gaan deze twee vriendinnen voor een mooi resultaat waar jij blij mee bent. De nadruk ligt op jou, want de schaar wordt pas in je haar gezet nadat er in samenspraak met jou goed is besproken wat je wel of niet wilt. Ook de allerkleinsten kunnen hier uiteraard worden geknipt.

Handig om te weten: je vindt de salon in het creatieve verzamelgebouw Bink36 op de Binckhorstlaan. De eerste 3 uur kun je gratis parkeren op het terrein.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2019

Hair Salons nearby