Maghairzijn

4,9
532 reviews
Binckhorstlaan 36, Den Haag, 2516BE
Dinsdag open: 09:00 - 14:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
532 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Leonne is gezellig en heel professioneel. Ondanks 20 jaar ervaring blijft ze altijd doorleren.
Altijd goed geknipt en geverfd en het is er super gezellig.
Omdat ik half lang haar heb, ga ik maar max 4 keer per jaar naar de kapper. Leonne is al jaren mijn vaste kapster en ik wil ook geen ander meer. Zij weet precies wat ik wil en het zit na een verf-en knipbeurt ALTIJD goed. Daarnaast is het ook altijd gezellig dus ik kan de dames van harte aanbevelen...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kelly
Eigenaar
5.0
140 reviews

Over

Vanaf mijn 15de is het kappersvak mijn lust en mijn leven! Toen ik begon als zaterdaghulp wist ik het meteen, dit is wat ik wil doen, mensen blij maken met mooi haar. Ik hou dan ook echt van mooi haar en vind het minder belangrijk wat een trend is, haar moet bij je passen anders ben je er niet gelukkig mee. Inmiddels ben ik 33 en heel wat ervaring rijker, heb net een kindje gekregen en ben vanaf februari weer aan het werk in de salon waar ik heel veel zin in heb! Ik hoop je snel te zien.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kelly

Vakkundig14
Getalenteerd10
Deskundig9
Ervaren9
Leonne
Eigenaar
5.0
232 reviews

Over

Beste mensen, Mijn naam is Leonne Stort, 38 jaar oud en sinds mijn 18e in de kappersbranche te vinden. Voordat ik 8.5 jaar geleden mijn eigen zaak ben begonnen heb ik altijd het voorrecht gehad in A-segment Kapsalons in en rond Den haag te hebben gewerkt, waar ik heel veel ervaring heb opgedaan op Knip en Kleur gebied. De meest hippe kappersshows in binnen en buitenland zijn afgelopen. Voor nu probeer ik al deze kennis te verwerken in het creëren van looks die compleet passen bij de persoon in kwestie, lettende op gezicht teint en vorm. Servicegerichtheid en persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel! Zie ik je snel?

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Leonne

Vakkundig19
Deskundig14
Uitzonderlijk10
Professioneel9

Over

Maghairzijn
Binckhorstlaan 36
2516BE Den Haag

Maghairzijn is een gezellige en trendy kapsalon in Den Haag. Zowel Kelly als Leonne hebben jarenlange ervaring in het kappersvak. Door middel van eerlijk advies, een flinke dosis expertise en oog voor wat bij jouw past gaan deze twee vriendinnen voor een mooi resultaat waar jij blij mee bent. De nadruk ligt op jou, want de schaar wordt pas in je haar gezet nadat er in samenspraak met jou goed is besproken wat je wel of niet wilt. Ook de allerkleinsten kunnen hier uiteraard worden geknipt.

Handig om te weten: je vindt de salon in het creatieve verzamelgebouw Bink36 op de Binckhorstlaan. De eerste 3 uur kun je gratis parkeren op het terrein.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0014:00
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Olaplex
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020Top Rated 2019

Kappers in de buurt