Amsterdamsevaart 22, Haarlem

Browse services

All
Hair removal
Face
Medical & Dental

Venue reviews

5,0
151 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Lovely place, friendly atmosphere. Excellent service, really! Will be back for sure.
Fijne behandeling. Melissa luisterde goed naar mijn wensen. Mooi resultaat. Leuke salon.
Melissa heeft prachtige powderbrows gezet. Ik ben er enorm blij mee en heb er al veel complimenten over ontvangen
Show more reviews...

Meet the team

Antel

About

Antel Buitink Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Praktijk voor huidverbetering Annette Stender in Zeewolde nam zij als Huidtherapeute het besluit om zich medisch te gaan scholen binnen de Plastische chirurgie. Naast haar werkzaamheden als De Botoxspecialist werkte zij als Physician assistant Plastische chirurgie in het Flevoziekenhuis, te Almere. Inmiddels is zij werkzaam als Physician assistant Dermatologie in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG), te Amsterdam. Antel is onder andere lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en de NAPA (Nederlandse Associatie Physician Assistant). Tevens is zij BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd en in het bezit van de benodigde certificaten van het NIMEB (Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen) voor de injectable behandelingen. Alle behandelingen worden door Antel zelf uitgevoerd.

Services

Face
Medical & Dental
Melissa
Eigenaar
5.0
115 reviews

About

De salon zit in Haarlem dicht bij het centrum en is gevestigd in een verzamelpand met meerdere bedrijven. Ik zet prachtige wimperliften die zeker 6 weken blijven zitten, en zet ook allerlei soorten extensions. Je kunt bij mij kiezen uit natuurlijke wimpers maar zeker ook mooie volle! Daarbij zet ik ook meerdere vormen van pmu, maar daarvoor zal eerst een intake moeten worden ingepland. Voor bepaalde wax behandeling kun je ook bij ons in de salon terecht!

Services

Face
Hair removal
Medical & Dental

Portfolio

What our customers say about Melissa

Professional8
Knowledgeable7
Skilled7
Friendly6
Joanna

About

Joanna is een gecertificeerde wimperlift styliste

Services

Face
Medical & Dental

About

Maison Visage
Amsterdamsevaart 22
Haarlem

Aan de Amsterdamsevaart in Haarlem vind je beautysalon Maison Visage. Je kunt hier terecht voor wimperextensions, wimperbotox, wenkbrauwlifting en het shapen van je wenkbrauwen.

Eigenaresse Melissa heeft veel passie voor het vak en vindt klanttevredenheid belangrijk. Ze werkt professioneel en geeft je altijd eerlijk advies over de behandelingen. Samen met jou kijkt ze naar wat je wensen zijn en wat het beste bij jou past. Melissa neemt ook uitgebreid de tijd voor elke behandeling, zodat je altijd tevreden haar salon verlaat. Kies je voor de 'one by one'-techniek of ga je voor een natuurlijke wimperlifting? Wat je ook kiest: Melissa zorgt ervoor dat je wimpers of wenkbrauwen er mooi en verzorgd uitzien.

Goed om te weten; deze salon heeft per 24 april een nieuwe locatie op de Amsterdamsevaart 22 in Haarlem.

MonMonday
10:0017:00
TueTuesday
10:0017:00
WedWednesday
10:0017:00
ThuThursday
10:0017:30
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
10:0017:30
SunSunday
10:0015:00
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2020

Beauty Salons nearby