Maison Visage

4,9
102 reviews
Fonteinlaan 5 , Unit 111, Haarlem
Vandaag open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,9
102 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super mooie wimperlift, ik kom zeker terug.
Melissa was professioneel en vriendelijk. Wimperlift is erg mooi gelukt. Ik kom terug!
Geweldige lashlift!
Melissa heeft al een paar keer de wimperlifting gedaan. Elke keer ben ik zo blij met het resultaat, het blijft 6 weken mooi. Melissa is een lieve en gezellige meid. Ik ga nooit meer naar een andere salon.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Melissa
Eigenaar
5.0
81 reviews

Over

De salon zit in Haarlem dicht bij het centrum en is gevestigd in een verzamelpand met meerdere bedrijven. Ik zet prachtige wimperliften die zeker 6 weken blijven zitten, en zet ook Extensions. Je kunt bij mij kiezen uit natuurlijke wimpers maar zeker ook mooie volle! Daarbij microblade ik ook de wenkbrauwen daarvoor zal eerst een intake moeten worden ingepland. Je kunt bij ons ook terecht voor een gel lakje of gel lak verwijderen. Wij verwachten aankomend jaar meerdere behandelingen te kunnen aanbieden!

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Melissa

Deskundig7
Professioneel6
Vriendelijk6
Gastvrij5
Antel

Over

Antel Buitink Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Praktijk voor huidverbetering Annette Stender in Zeewolde nam zij als Huidtherapeute het besluit om zich medisch te gaan scholen binnen de Plastische chirurgie. Naast haar werkzaamheden als De Botoxspecialist werkte zij als Physician assistant Plastische chirurgie in het Flevoziekenhuis, te Almere. Inmiddels is zij werkzaam als Physician assistant Dermatologie in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG), te Amsterdam. Antel is onder andere lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en de NAPA (Nederlandse Associatie Physician Assistant). Tevens is zij BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd en in het bezit van de benodigde certificaten van het NIMEB (Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen) voor de injectable behandelingen. Alle behandelingen worden door Antel zelf uitgevoerd.

Behandelingen

Medisch en tanden
Joanna

Over

Joanna is een gecertificeerde wimperlift styliste

Behandelingen

Gezicht

Over

Maison Visage
Fonteinlaan 5
Unit 111
Haarlem

Aan de Fonteinlaan in Haarlem vind je beautysalon Maison Visage. Je kunt hier terecht voor wimperextensions, wimperbotox, wenkbrauwlifting en het shapen van je wenkbrauwen.

Eigenaresse Melissa heeft veel passie voor het vak en vindt klanttevredenheid belangrijk. Ze werkt professioneel en geeft je altijd eerlijk advies over de behandelingen. Samen met jou kijkt ze naar wat je wensen zijn en wat het beste bij jou past. Melissa neemt ook uitgebreid de tijd voor elke behandeling, zodat je altijd tevreden haar salon verlaat. Kies je voor de 'one by one'-techniek of ga je voor een natuurlijke wimperlifting? Wat je ook kiest: Melissa zorgt ervoor dat je wimpers of wenkbrauwen er mooi en verzorgd uitzien.

Goed om te weten; de salon is verhuisd mei 2020, nu gevestigd in een kantorenpand.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:30
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:30
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt