Fonteinlaan 5 , Unit 111, Haarlem

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,9
144 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Melissa is super professioneel en enthousiast, elke keer mega blij met mijn wimpers!! Zeker een aanrader!
Toon reactie salon...
Kijkt echt goed, samen met jou, wat het allermooiste staat. Werkt pietje precies, zo nodig nog op het laatst hier en daar wat extra. En gezellig!
Toon reactie salon...
Top!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Melissa
Eigenaar
5.0
113 reviews

Over

De salon zit in Haarlem dicht bij het centrum en is gevestigd in een verzamelpand met meerdere bedrijven. Ik zet prachtige wimperliften die zeker 6 weken blijven zitten, en zet ook allerlei soorten extensions. Je kunt bij mij kiezen uit natuurlijke wimpers maar zeker ook mooie volle! Daarbij zet ik ook meerdere vormen van pmu, maar daarvoor zal eerst een intake moeten worden ingepland. Voor bepaalde wax behandeling kun je ook bij ons in de salon terecht!

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Melissa

Professioneel8
Deskundig7
Vriendelijk6
Vakkundig6
Joanna

Over

Joanna is een gecertificeerde wimperlift styliste

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden
Antel

Over

Antel Buitink Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Praktijk voor huidverbetering Annette Stender in Zeewolde nam zij als Huidtherapeute het besluit om zich medisch te gaan scholen binnen de Plastische chirurgie. Naast haar werkzaamheden als De Botoxspecialist werkte zij als Physician assistant Plastische chirurgie in het Flevoziekenhuis, te Almere. Inmiddels is zij werkzaam als Physician assistant Dermatologie in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG), te Amsterdam. Antel is onder andere lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en de NAPA (Nederlandse Associatie Physician Assistant). Tevens is zij BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd en in het bezit van de benodigde certificaten van het NIMEB (Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen) voor de injectable behandelingen. Alle behandelingen worden door Antel zelf uitgevoerd.

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Over

Maison Visage
Fonteinlaan 5
Unit 111
Haarlem

Aan de Fonteinlaan in Haarlem vind je beautysalon Maison Visage. Je kunt hier terecht voor wimperextensions, wimperbotox, wenkbrauwlifting en het shapen van je wenkbrauwen.

Eigenaresse Melissa heeft veel passie voor het vak en vindt klanttevredenheid belangrijk. Ze werkt professioneel en geeft je altijd eerlijk advies over de behandelingen. Samen met jou kijkt ze naar wat je wensen zijn en wat het beste bij jou past. Melissa neemt ook uitgebreid de tijd voor elke behandeling, zodat je altijd tevreden haar salon verlaat. Kies je voor de 'one by one'-techniek of ga je voor een natuurlijke wimperlifting? Wat je ook kiest: Melissa zorgt ervoor dat je wimpers of wenkbrauwen er mooi en verzorgd uitzien.

Goed om te weten; deze salon heeft per 26 april een nieuwe locatie op de Amsterdamsevaart 22 in Haarlem.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:30
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:30
ZoZondag
10:0015:00
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt