Schoonheidssalon
in Haarlem-Oost, Haarlem
Schoonheidssalons

Kies uit 12 schoonheidssalons in Haarlem-Oost, Haarlem

Artistic Clipper

5,0
70 reviews
Van Zeggelenplein, Haarlem
Laat zien op de kaart
Knippen 45 min
€35
Baard 30 min
€22,50
Knippen + Baard 45 min
€40
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
10:0019:00

Artistic Clipper is een stijlvolle en moderne kapsalon gelegen in het charmante stadje Haarlem. Deze salon staat bekend om haar professionele en ervaren team dat zich inzet om klanten de beste haarverzorging en styling te bieden.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 1000 meter afstand bevindt zich het trein- en busstation Haarlem Spaarnwoude, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot Artistic Clipper.

Het team: Het team van Artistic Clipper bestaat uit gepassioneerde en getalenteerde haarstylisten die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld. Zij zorgen ervoor dat elke klant de salon verlaat met een glimlach en een kapsel dat perfect bij hen past.

Wat we leuk vinden aan de salon: Artistic Clipper biedt een ontspannen en gezellige sfeer waar klanten zich direct op hun gemak voelen. De salon is voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige haarproducten om ervoor te zorgen dat klanten de best mogelijke behandeling krijgen. Daarnaast staat het team van Artistic Clipper altijd klaar om deskundig advies te geven over de juiste haarverzorging en styling.