Maistro Kappers

Witte de Withstraat 86, Rotterdam
4,7
771 reviews
Witte de Withstraat 86, Rotterdam

Browse services

Venue reviews

4,7
771 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Maistro is een hele goede kapsalon. Zowel Simon als Eugene zijn ervaren kappers die precies snappen hoe jij je haar wilt hebben en altijd goede tips hebben voor verzorging en styling van het haar. Ze zijn nauwkeurig en enorm vriendelijk. Ze zijn ook efficient, zodat je niet eindeloos lang bij de kapper zit. Ik kom altijd enorm blij met prachtig geknipt en geföhnt haar naar buiten, dus ik raad het iedereen aan!
Really happy with my new haircut, Eugene really knows what he is doing and gave me great suggestions on what to do with my hair. I had my hair died in November by a company called salon highlights which bleached my hair and lead to having horrible dead hair. I now have beautiful hair and have found a hairdresser that cuts great but also gives his clients great advice. I highly recommend friendly and professional.
Er heerst altijd een heel prettige sfeer in de zaak. Simon knipt mijn stijle haar zo dat er volume in zit. Mijn haar zit daarna weken goed in model. Simon en Eugene zijn beiden erg vriendelijk in de omgang.
Beste ooit
Show more reviews...

Meet the team

C
Cindy
4.9
8 reviews

Services

Hair
C
Ceren
4.4
15 reviews

Services

Hair
Eugene
Top Stylist
4.8
109 reviews

Services

Hair

What our customers say about Eugene

Professional5
Simon
Top Stylist
4.7
61 reviews

Services

Hair
S
Sonia
4.6
29 reviews

Services

Hair

About

Maistro Kappers
Witte de Withstraat 86
Rotterdam

Op de gezellige Witte de Withstraat bestieren Simon en Eugene Maistro Kappers, ze zijn net een beetje anders maar toch Rotterdams. Je kunt hier terecht voor diverse kleur- en knipbehandelingen.

In deze moderne salon voor mannen, vrouwen en kinderen combineren ze oprecht persoonlijk contact en professionele kappers-skills met een no-nonsense mentaliteit. Er wordt gewerkt met de producten van Schwarzkopf en NIOXIN.

Studenten krijgen 10% korting in deze salon op alle knip- en verfbehandelingen. Wil je gebruikmaken van de studentenkorting? Kies dan voor 'Betaling in de salon' en neem je geldige studentenkaart mee.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0020:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Hair Salons nearby