Witte de Withstraat 86, Rotterdam

Browse services

Venue reviews

4,7
942 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Bij Maistro kappers werken vakmensen. Simon en Eugene zijn op de hoogte van de laatste trends en weten altijd exact welke coupe bij mij past en welke kleur. Ik hoef hier zelf niet over na te denken en het is altijd perfect. Er zijn nu ook cadeaubonnen, zo leuk. Ik heb er meteen een gekocht voor mijn moeder voor moederdag!
Super goed geholpen en met klasse en finesse geknipt. Ik heb veel ellende gehad met het knippen/stijlen van mijn lang haar maar eugene heeft het makkelijk laten lijken om een meesterwerk ervan te maken. Ik ga hier voortaan altijd komen!
Hier onlangs geweest voor een knipbeurt en om mijn haar te kleuren. Salon is fijn en goed te bereiken. Haar is mooi in laagjes geknipt, maar de kleur bleek achteraf toch nét iets te rood. Al met al wel fijne behandeling gehad!
Hele fijne ervaring! Vriendelijk ontvangst en een top service. Eindelijk een balayage die ik al heel lang wilde hebben. Echt een aanrader voor iedereen!
Simon is een echte vakman.
Show more reviews...

Meet the team

Simon
Top Stylist
4.8
101 reviews

Services

Hair

What our customers say about Simon

Skilled9
Professional6
Eugene
Top Stylist
4.8
171 reviews

Services

Hair

What our customers say about Eugene

Professional14
Talented12
Experienced8
Skilled7
N
Najoua
4.8
28 reviews

Services

Hair

About

Maistro Kappers
Witte de Withstraat 86
Rotterdam

Op de gezellige Witte de Withstraat bestieren Simon en Eugene Maistro Kappers, ze zijn net een beetje anders maar toch Rotterdams. Je kunt hier terecht voor diverse kleur- en knipbehandelingen.

In deze moderne salon voor mannen, vrouwen en kinderen combineren ze oprecht persoonlijk contact en professionele kappers-skills met een no-nonsense mentaliteit. Er wordt gewerkt met de producten van Schwarzkopf en NIOXIN.

Studenten krijgen 10% korting in deze salon op alle knip- en verfbehandelingen. Wil je gebruikmaken van de studentenkorting? Kies dan voor 'Betaling in de salon' en neem je geldige studentenkaart mee.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0020:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Hair Salons nearby