Martijn Fraaij

Prinsengracht 1057, 1017JE Amsterdam
5,0
9 reviews
Prinsengracht 1057, 1017JE Amsterdam
Off peak

Browse services

Venue reviews

5,0
9 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Elina
a day ago
It's like an hairdresser should be.
Francesca
2 months ago
Martijn knipt me al jaren. Heerlijk om binnen te komen, te gaan zitten met een kop koffie en weten dat je perfect geknipt weer vertrekt.
Marc
2 months ago
Van kort sportief naar een mooie bob was een lange weg. Martijn heeft steeds goed geluisterd en geadviseerd en heeft mij uitstekend geknipt. Ik ben zeer tevreden.
Anonymous
3 months ago
Martijn is een geweldige kapper. Hij luistert goed naar wat je wensen zijn en heeft veel gevoel voor wat er het beste bij je gezicht staat.
Donna
4 months ago
Show more reviews...

About

Martijn Fraaij
Prinsengracht 1057
1017JE Amsterdam

Laat je haar onder handen nemen bij Martijn Fraaij in Amsterdam. De motto’s luiden hier: ‘kwaliteit’ boven kwantiteit’ en luisteren naar de klanten'. Het is nog belangrijker om goed te weten wat de klant niet wilt. Met alleen goede communicatie kom je volgens Martijn tot de beste resultaten. De voormalige eigenaar van Fraaij Haar heeft in veel topsalons gewerkt. Hij heeft veel ervaring met mannen knippen en hairstyling gedaan voor diverse televisieprogramma's. Klassiek of modern; waar ga jij voor? Alle haartypes zijn welkom in deze gezellige, toegankelijke kapperszaak met waar een breed publiek komt. Gents kunnen hier ook terecht voor barbering.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0017:30
ThuThursday
10:0017:30
FriFriday
10:0017:30
SatSaturday
08:0014:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby