Martijn Fraaij

4,9
389 reviews
Willemsparkweg 165, Amsterdam, 1071HS
Open Wednesday: 10:00 - 18:00
Off peak

Popular services

Browse services

Venue reviews

4,9
389 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel mooi geknipt!
Blij mee, ik kom zeker terug.
Ik ben de eerste keer bij Martijn geweest, ik vond het heel eng om naar een nieuwe kapper te gaan, maar moest op heel korte termijn mijn haar knippen en ook nog op Zondag. Via Treatwell bij Martijn terecht gekomen. Mijn kort haar is perfect geknippt, na het wassen kort drogen en klaar. Het was ook heel gezellig, ga dus zeker terug.
Martijn is a very experienced hairdresser who knows exactly what colour and haircut fits you best.
Martijn is de beste kapper van Amsterdam
Show more reviews...

Meet the team

About

Opgegroeid in Engeland, begon ik in 1986 als salonassistent bij Boysalon aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam en eindigde na drie jaar als Stylist. Tijdens deze periode behaalde ik met Vidal Sassoon in Londen mijn diploma’s in Ladies Styling, Mens Styling & amp; Scheren en kleuren. Ik heb deze periode voltooid met de geavanceerde academie voor haarstylisten. Na bij verschillende grote kapsalons in Nederland gewerkt te hebben, en een avontuur als topstylist en salonmanager op een internationaal cruiseschip, opende ik mijn eerste salon op de Looiersgracht in Amsterdam Jordaan. Hier werkte ik tot 2016 met veel plezier. Na deze salon te hebben verkocht, opende ik in januari 2016 mijn nieuwe salon aan de Nieuwe Passeerdersstraat 10 in Amsterdam. Dit avontuur duurde tot september 2018. Na twee jaar heb ik besloten om het runnen van een grote salon achter me te laten en me volledig te gaan richten op mijn creativiteit. Dit doe ik sinds 1 oktober 2018 bij Bert Koggink Hairstyling aan de Prinsengracht 1057 te Amsterdam. Hope to see you there! Martijn

Services

Hair

What our customers say about Martijn

Knowledgeable24
Skilled24
Professional23
Talented22

About

Martijn Fraaij
Willemsparkweg 165
1071HS Amsterdam

Laat je haar onder handen nemen bij Martijn Fraaij in Amsterdam. De motto’s luiden hier: ‘kwaliteit’ boven kwantiteit’ en luisteren naar de klanten'. Het is nog belangrijker om goed te weten wat de klant niet wilt. Met alleen goede communicatie kom je volgens Martijn tot de beste resultaten. De voormalige eigenaar van Fraaij Haar heeft in veel topsalons gewerkt. Hij heeft veel ervaring met mannen knippen en hairstyling gedaan voor diverse televisieprogramma's. Klassiek of modern; waar ga jij voor? Alle haartypes zijn welkom in deze gezellige, toegankelijke kapperszaak met waar een breed publiek komt. Gents kunnen hier ook terecht voor barbering.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
09:0016:30
FriFriday
08:0016:30
SatSaturday
08:0017:00
SunSunday
08:0018:00
Venue awards
Top Rated 2023Top Rated 2022lgbtqiaplusTop Rated 2020

Hair Salons nearby