Martijn Fraaij

4,8
245 reviews
Willemsparkweg 165, Amsterdam, 1071HS
Morgen open: 09:00 - 16:30

Alle behandelingen

Reviews

4,8
245 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great place and atmosphere. Everyone is super attentive. Will definitely come back!
Toon reactie salon...
Martijn is fantastisch!
Great services!
Top service en tevreden met het resultaat! Bedankt Martijn
Martijn is zeer ervaren en weet precies hoe je haar geknipt en gestyled moet worden. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat Martijn zo goed knipt dat je zelf niet elke ochtend met een föhn en krullers in de weer hoeft om met een mooie volle coupe naar buiten te gaan. Martijn is zeker een van de top kappers in Amsterdam. Echt een aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Martijn
4.8
171 reviews

Over

Opgegroeid in Engeland, begon ik in 1986 als salonassistent bij Boysalon aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam en eindigde na drie jaar als Stylist. Tijdens deze periode behaalde ik met Vidal Sassoon in Londen mijn diploma’s in Ladies Styling, Mens Styling & amp; Scheren en kleuren. Ik heb deze periode voltooid met de geavanceerde academie voor haarstylisten. Na bij verschillende grote kapsalons in Nederland gewerkt te hebben, en een avontuur als topstylist en salonmanager op een internationaal cruiseschip, opende ik mijn eerste salon op de Looiersgracht in Amsterdam Jordaan. Hier werkte ik tot 2016 met veel plezier. Na deze salon te hebben verkocht, opende ik in januari 2016 mijn nieuwe salon aan de Nieuwe Passeerdersstraat 10 in Amsterdam. Dit avontuur duurde tot september 2018. Na twee jaar heb ik besloten om het runnen van een grote salon achter me te laten en me volledig te gaan richten op mijn creativiteit. Dit doe ik sinds 1 oktober 2018 bij Bert Koggink Hairstyling aan de Prinsengracht 1057 te Amsterdam. Hope to see you there! Martijn

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Martijn

Professioneel19
Deskundig16
Vakkundig15
Getalenteerd12

Over

Martijn Fraaij
Willemsparkweg 165
1071HS Amsterdam

Laat je haar onder handen nemen bij Martijn Fraaij in Amsterdam. De motto’s luiden hier: ‘kwaliteit’ boven kwantiteit’ en luisteren naar de klanten'. Het is nog belangrijker om goed te weten wat de klant niet wilt. Met alleen goede communicatie kom je volgens Martijn tot de beste resultaten. De voormalige eigenaar van Fraaij Haar heeft in veel topsalons gewerkt. Hij heeft veel ervaring met mannen knippen en hairstyling gedaan voor diverse televisieprogramma's. Klassiek of modern; waar ga jij voor? Alle haartypes zijn welkom in deze gezellige, toegankelijke kapperszaak met waar een breed publiek komt. Gents kunnen hier ook terecht voor barbering.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0016:30
VrVrijdag
08:0016:30
ZaZaterdag
08:0017:00
ZoZondag
08:0018:00
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2020

Kappers in de buurt