Martijn Fraaij

Prinsengracht 1057, 1017JE Amsterdam
4,9
55 reviews
Prinsengracht 1057, 1017JE Amsterdam
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
55 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik voel me eindelijk gezien en begrepen! Martijn heeft de tijd genomen om te begrijpen wat ik wilde bereiken, maar zag ook vanuit zijn ervaring en deskundigheid wat nodig was. Mijn haren waren weleens gehighlight door andere kappers, maar alleen Martijn heeft eigenlijk doorgehad wat er nodig was voor een natuurlijk effect. Mijn haar ziet er gezond en verzorgd uit. De kleuren zijn enorm mooi geblend. Ik ben ontzettend tevreden dat ik dit 'pareltje' heb gevonden!!
I would recomend, I have a great haircut
Absolutely love my haircut! Martijn is a very experienced stylist
Toon reactie salon...
Ik kom al jaren bij Martijn en hij stelt nooit teleur. Martijn levert altijd maatwerk, of je nu geknipt wil worden of gekleurd, of allebei. Top!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Martijn
4.9
36 reviews

Over

Opgegroeid in Engeland, begon ik in 1986 als salonassistent bij Boysalon aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam en eindigde na drie jaar als Stylist. Tijdens deze periode behaalde ik met Vidal Sassoon in Londen mijn diploma’s in Ladies Styling, Mens Styling & amp; Scheren en kleuren. Ik heb deze periode voltooid met de geavanceerde academie voor haarstylisten. Na bij verschillende grote kapsalons in Nederland gewerkt te hebben, en een avontuur als topstylist en salonmanager op een internationaal cruiseschip, opende ik mijn eerste salon op de Looiersgracht in Amsterdam Jordaan. Hier werkte ik tot 2016 met veel plezier. Na deze salon te hebben verkocht, opende ik in januari 2016 mijn nieuwe salon aan de Nieuwe Passeerdersstraat 10 in Amsterdam. Dit avontuur duurde tot september 2018. Na twee jaar heb ik besloten om het runnen van een grote salon achter me te laten en me volledig te gaan richten op mijn creativiteit. Dit doe ik sinds 1 oktober 2018 bij Bert Koggink Hairstyling aan de Prinsengracht 1057 te Amsterdam. Hope to see you there! Martijn

Behandelingen

Haar

Over

Martijn Fraaij
Prinsengracht 1057
1017JE Amsterdam

Laat je haar onder handen nemen bij Martijn Fraaij in Amsterdam. De motto’s luiden hier: ‘kwaliteit’ boven kwantiteit’ en luisteren naar de klanten'. Het is nog belangrijker om goed te weten wat de klant niet wilt. Met alleen goede communicatie kom je volgens Martijn tot de beste resultaten. De voormalige eigenaar van Fraaij Haar heeft in veel topsalons gewerkt. Hij heeft veel ervaring met mannen knippen en hairstyling gedaan voor diverse televisieprogramma's. Klassiek of modern; waar ga jij voor? Alle haartypes zijn welkom in deze gezellige, toegankelijke kapperszaak met waar een breed publiek komt. Gents kunnen hier ook terecht voor barbering.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0017:30
DoDonderdag
10:0017:30
VrVrijdag
10:0017:30
ZaZaterdag
08:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt