Martijn Fraaij

4,9
358 reviews
Willemsparkweg 165, Amsterdam, 1071HS
Open Vandaag: 08:00 - 18:00
Daluren

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
358 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Excellent establishment with professional and friendly staff
Super mooi geknipt, echt heel erg blij met het resultaat! Martijn heeft veel ervaring en dat zie je.
Martijn is a highly professional! He feels people and their needs! Also he knows what exactly yours! Im so happy to meet him in my life!
Toon reactie salon...
Inmiddels kom ik alweer enkele jaren bij Martijn om mijn haar te laten knippen en kleuren. Van highlights tot volledige kleuring en van wat langer tot klassieke lob. Altijd even vakkundig! Tot afgelopen vrijdag, waarbij de kleur helaas niet naar wens uitpakte. Martijn merkte dit direct tijdens het föhnen op. Hij stond erop mijn haar opnieuw te kleuren om een mooi eindresultaat op te kunnen leveren. Zijn eerlijkheid hierin waardeer ik enorm. Zo ging ik alsnog als heel tevreden klant naar huis
Toon reactie salon...
Super leuk geknipt door Martijn. Aanrader
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Opgegroeid in Engeland, begon ik in 1986 als salonassistent bij Boysalon aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam en eindigde na drie jaar als Stylist. Tijdens deze periode behaalde ik met Vidal Sassoon in Londen mijn diploma’s in Ladies Styling, Mens Styling & amp; Scheren en kleuren. Ik heb deze periode voltooid met de geavanceerde academie voor haarstylisten. Na bij verschillende grote kapsalons in Nederland gewerkt te hebben, en een avontuur als topstylist en salonmanager op een internationaal cruiseschip, opende ik mijn eerste salon op de Looiersgracht in Amsterdam Jordaan. Hier werkte ik tot 2016 met veel plezier. Na deze salon te hebben verkocht, opende ik in januari 2016 mijn nieuwe salon aan de Nieuwe Passeerdersstraat 10 in Amsterdam. Dit avontuur duurde tot september 2018. Na twee jaar heb ik besloten om het runnen van een grote salon achter me te laten en me volledig te gaan richten op mijn creativiteit. Dit doe ik sinds 1 oktober 2018 bij Bert Koggink Hairstyling aan de Prinsengracht 1057 te Amsterdam. Hope to see you there! Martijn

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Martijn

Deskundig23
Vakkundig23
Getalenteerd21
Professioneel20

Over

Martijn Fraaij
Willemsparkweg 165
1071HS Amsterdam

Laat je haar onder handen nemen bij Martijn Fraaij in Amsterdam. De motto’s luiden hier: ‘kwaliteit’ boven kwantiteit’ en luisteren naar de klanten'. Het is nog belangrijker om goed te weten wat de klant niet wilt. Met alleen goede communicatie kom je volgens Martijn tot de beste resultaten. De voormalige eigenaar van Fraaij Haar heeft in veel topsalons gewerkt. Hij heeft veel ervaring met mannen knippen en hairstyling gedaan voor diverse televisieprogramma's. Klassiek of modern; waar ga jij voor? Alle haartypes zijn welkom in deze gezellige, toegankelijke kapperszaak met waar een breed publiek komt. Gents kunnen hier ook terecht voor barbering.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0016:30
VrVrijdag
08:0016:30
ZaZaterdag
08:0017:00
ZoZondag
08:0018:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Martijn Fraaij

Martijn Fraaij is geopend donderdag van 09:00 tot 16:30, vrijdag van 08:00 tot 16:30, zaterdag van 08:00 tot 17:00 en zondag van 08:00 tot 18:00. De salon is gesloten maandag, dinsdag en woensdag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Martijn Fraaij zijn: Mannen knippen, Vrouwen knippen en Highlights
De populairste behandeling, Mannen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 44,62.
Bij Martijn Fraaij kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022lgbtqiaplusTop Rated 2020

Kappers in de buurt