Tilburgseweg 158, Breda, 4817BH
Open Today: 09:00 - 21:00

Browse services

Venue reviews

4,9
135 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Fantastische massage, gedegen, vakkennis en met vriendelijke aandacht voor de specifieke klachten. Ik wil alleen maar meer door Liseth worden gemasseerd!
De nieuwe massage praktijk is prachtig.
Geweldige duo massage gehad. Alles klopte, zeker een aanrader!
Het was echt super fijn! Ik kreeg een combinatie massage van verschillende technieken en ik heb echt genoten. Vooraf kreeg ik nog een kleine intake zodat Lisbeth een passende massage kon geven. Ze is zeer vriendelijk en geeft echt om haar clienten. Mijn knie en schouderklachten zijn een zeer stuk minder geworden en ik kom zeker terug
Het was voor mij de eerste keer een massage en het is heel goed bevallen. Liseth weet wat ze doet en de massage was zeer aangenaam. Achteraf had ik nog wat vragen over de massage en daar nam ze goed de tijd voor om te beantwoorden. Ik kom zeker nog een keer terug.
Show more reviews...

Meet the team

Liseth
Masseuse voor klachten en ontspanning,l
5.0
79 reviews

About

Massage is een vak. Ik heb altijd in de zorg gewerkt, o.a. als zorgbemiddelaar. Persoonlijke aandacht, zorg op maat, kwaliteit vond ik ook hier belangrijk. Naast het denkwerk wilde ik ook graag met mijn handen bezig zijn. Zo ben ik bij masseren terecht gekomen. Een gedegen opleiding inclusief medische basiskennis voor massage bij IVS Dordrecht gevolgd, afgesloten met landelijk ESPO examen. Daarnaast allerlei vervolg opleidingen gevolgd en volg om mijn kennis te vergroten. Denk aan cursussen van Thaise sport- en ontspanningsmassage, Triggerpoint, Japanse gezichtsmassage, hoofdpijnmassage, onderrug , schouder-nek, zwangerschapsmassage, kruidenstempel, gebruik magnesium olie. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe technieken om klachten te verhelpen. Ik luister naar wens van klant en pas de massage daar op aan. Aandacht en persoonlijke hygiëne daarnaast ook van belang. Massage: The Natural Way. Massage heeft veel positieve effecten op ieders gezondheid op een natuurlijke manier.

Services

Massage

Portfolio

What our customers say about Liseth

Skilled13
Knowledgeable10
Professional7
Caring5

About

Massage studio Breda
Tilburgseweg 158
4817BH Breda

In Breda vind je massagesalon Massage studio Breda. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, combinatiemassage, hot stone massage, Lomi Lomi-massage of stoelmassage.

Eigenaresse Liseth heeft meer dan 4 jaar ervaring in het geven van massages en kent de kneepjes van het vak. Liseth werkt professioneel en persoonlijke aandacht staat centraal in haar salon. De massages worden op maat samengesteld na het horen van jouw wensen. Je kunt dus aangeven of en waar je klachten hebt, maar ook als je verschillende soorten massagetechnieken wilt combineren.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
13:0018:00
TueTuesday
18:0021:30
WedWednesday
09:0014:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0014:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby