Massage studio Breda

Bijster 30, 4817HX Breda
Bijster 30, 4817HX Breda

Browse services

Our Work

Venue reviews


Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ervaar de massages van Liseth als heel professioneel. Zij is rustig, zorgzaam, aandachtig en kundig. Ook met Gezondheid vragen kan ik bij haar terecht. Een echte aanrader dus. En goed betaalbaar. Olga
Hele fijne, ontspannende ervaring !
Show more reviews...

Meet the team

Liseth
Masseuse voor klachten en ontspanning,l
5.0
44 reviews

About

Massage is een vak. Ik heb altijd in de zorg gewerkt, o.a. als zorgbemiddelaar. Persoonlijke aandacht, zorg op maat, kwaliteit vond ik ook hier belangrijk. Naast het denkwerk wilde ik ook graag met mijn handen bezig zijn. Zo ben ik bij masseren terecht gekomen. Een gedegen opleiding inclusief medische basiskennis voor massage bij IVS Dordrecht gevolgd, afgesloten met landelijk ESPO examen. Daarnaast allerlei vervolg opleidingen gevolgd en volg om mijn kennis te vergroten. Denk aan cursussen van Thaise sport- en ontspanningsmassage, Triggerpoint, Japanse gezichtsmassage, hoofdpijnmassage, onderrug , schouder-nek, zwangerschapsmassage, kruidenstempel, gebruik magnesium olie. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe technieken om klachten te verhelpen. Ik luister naar wens van klant en pas de massage daar op aan. Aandacht en persoonlijke hygiëne daarnaast ook van belang. Massage: The Natural Way. Massage heeft veel positieve effecten op ieders gezondheid op een natuurlijke manier.

Services

Massage

Portfolio

What our customers say about Liseth

Skilled9
Professional6

About

Massage studio Breda
Bijster 30
4817HX Breda

In Breda vind je massagesalon Massage studio Breda. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, combinatiemassage, hot stone massage, Lomi Lomi-massage of stoelmassage.

Eigenaresse Liseth heeft meer dan 4 jaar ervaring in het geven van massages en kent de kneepjes van het vak. Liseth werkt professioneel en persoonlijke aandacht staat centraal in haar salon. De massages worden op maat samengesteld na het horen van jouw wensen. Je kunt dus aangeven of en waar je klachten hebt, maar ook als je verschillende soorten massagetechnieken wilt combineren.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
13:0018:00
TueTuesday
13:0022:30
WedWednesday
Closed
ThuThursday
13:0018:00
FriFriday
18:3022:00
SatSaturday
08:0014:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby