Tilburgseweg 158, Breda, 4817BH
Vandaag open: 11:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
156 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een goede behandeling ze neemt de tijd voor je. Gewoon geweldig. Een echte aanrader
Helemaal relaxed
Prachtige salon, met een rustgevende sfeer. Liseth is een vriendelijke, warme vrouw, met GOUDEN handen. De massage was perfect! Mooie afwisseling in technieken, en ook afwisseling in ontspanning en het losmaken van de spieren. Ik heb gelijk een vervolg afspraak ingepland!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Liseth
Masseuse voor klachten en ontspanning,l
5.0
93 reviews

Over

Massage is een vak. Ik heb altijd in de zorg gewerkt, o.a. als zorgbemiddelaar. Persoonlijke aandacht, zorg op maat, kwaliteit vond ik ook hier belangrijk. Naast het denkwerk wilde ik ook graag met mijn handen bezig zijn. Zo ben ik bij masseren terecht gekomen. Een gedegen opleiding inclusief medische basiskennis voor massage bij IVS Dordrecht gevolgd, afgesloten met landelijk ESPO examen. Daarnaast allerlei vervolg opleidingen gevolgd en volg om mijn kennis te vergroten. Denk aan cursussen van Thaise sport- en ontspanningsmassage, Triggerpoint, Japanse gezichtsmassage, hoofdpijnmassage, onderrug , schouder-nek, zwangerschapsmassage, kruidenstempel, gebruik magnesium olie. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe technieken om klachten te verhelpen. Ik luister naar wens van klant en pas de massage daar op aan. Aandacht en persoonlijke hygiëne daarnaast ook van belang. Massage: The Natural Way. Massage heeft veel positieve effecten op ieders gezondheid op een natuurlijke manier.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Liseth

Vakkundig14
Deskundig12
Professioneel9
Zorgzaam7

Over

Massage studio Breda
Tilburgseweg 158
4817BH Breda

In Breda vind je massagesalon Massage studio Breda. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, combinatiemassage, hot stone massage, Lomi Lomi-massage of stoelmassage.

Eigenaresse Liseth heeft meer dan 4 jaar ervaring in het geven van massages en kent de kneepjes van het vak. Liseth werkt professioneel en persoonlijke aandacht staat centraal in haar salon. De massages worden op maat samengesteld na het horen van jouw wensen. Je kunt dus aangeven of en waar je klachten hebt, maar ook als je verschillende soorten massagetechnieken wilt combineren.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
18:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
18:0020:00
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt