MUS&zo

Ranonkelstraat 1, 4818HN Breda
4,8
69 reviews
Ranonkelstraat 1, 4818HN Breda
Dalurenkorting

Reviews

4,8
69 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prima!!! Een beetje te ver voor ons om te continueren,.
Atie
4 dagen geleden
Mijn Hammam-behandeling was echt heerlijk; een absolute aanrader! Lekkere scrub, zalige zeepsessie & een fantastische massage...de 45 minuten vlogen voorbij! Claudia is een hele enthousiaste dame met passie voor haar vak. Kortom: een heerlijk me-time momentje gehad - zeker voor herhaling vatbaar.
Lotte
6 dagen geleden
Heerlijke massage!
Natalie
14 dagen geleden
Zeer goede ontspanningsmassage. Een aanrader.
Martijn
14 dagen geleden
Helaas moest ik een half uur wachten maar ik had gelukkig geen haast. De ruimte was mega licht en ontzettend warm waardoor het eigenlijk te benauwd was. Daarnaast begon de buurvrouw piano te spelen en zo vals als een kraai te zingen waardoor het 'ontspannen' wel redelijk weg was. De scrub behandeling werd gecombineerd met de massage. De scrub kan wat pijnlijk zijn dus dan heeft het tussen door masseren niet zoveel zin als daarna de spieren weer samen trekken van de scrub. Helaas totaal geen ontspannend gevoel erna. Verder was de mevrouw hartstikke leuk, jammer dat de behandeling en de omgeving niet echt mee hielp.
Anoniem
18 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

MUS&zo
Ranonkelstraat 1
4818HN Breda

MUS&zo is een veelzijdige massagestudio. Je kunt er terecht voor diverse wellnessmassages, zwangerschapsmassages en babymassages of zelf aan de slag tijdens de massagecursussen. Maar ook voor massage bij kanker ben je hier aan het juiste adres. Bij Claudia staat jouw welzijn in het middelpunt. Elke behandeling wordt dan ook afgestemd op jouw wensen en behoeftes. De massages zorgen voor ontspanning, meer energie en het verlichten van klachten.

Maandag
09:0015:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0015:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
09:3012:00
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt