Masseurinbreda

Johan Willem Frisolaan 3, 4835AA Breda
4,9
64 reviews
Johan Willem Frisolaan 3, 4835AA Breda
Dalurenkorting

Reviews

4,9
64 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was mijn eerste keer bij Remko. Hij zei vrijwel meteen dat hij de tijd wilde nemen om mij een goede massage te geven. Remko vindt het belangrijk om een massage te geven die goed is voor je lichaam, niet alleen voor je geest. Het kan dus soms wat stevig worden maar uiteindelijk heb ik nu geen last meer in mijn nek en schouders! En hij werkt met heerlijke warme oliën en balsems van Rituals 😃 Remko is voor mij een aanrader en ik kom zeker terug!
Naomi
12 uur geleden
Om n aantal maanden kom ik bij Remco en deze keer kon ik op zeer kort termijn n afspraak maken vw vastzittende spieren in mijn nek die zorgden voor stresshoofdpijn De .behandeling om dit probleem op te lossen was niet ontspannend zacht uitgedrukt maar nodig en heeft goed resultaat gegeven. En daar kom je voor. De mooi ingerichte en rustgevende ruimte en daarna fijne rugmassage met als extra de massage olie...helemaal top. En ik kan weer ...net als in mijn vorige reviews..alleen maar zeggen..zou niet naar een andere masseur willen gaan. Dank je wel Remco.
Ans
2 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Heel fijn behandeling gehad, hij keek niet op de klok hoelaat het is maar hij keek aan de resultaat. in iedere geval is wel een aanrader
Mey Lan
6 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Ik ben 2 weken geleden naar de masseurinbreda geweest ivm nek en schouder klachten. Goeie stevige massage gehad. Ongeveer 4 dagen herstel nodig gehad, maar het resultaat was boven verwachting. Afgelopen vrijdag nog een massage gehad en ik kan niet anders zeggen dan dat ik mij heerlijk vrij en ontspannen voel. Super!!, want met pijn in je lichaam is echt niet fijn. Ik ga dit zeker 1x in maand herhalen. Bedankt Remko!
Kevin
16 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Zoals altijd, fantastisch
Robert
20 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Masseurinbreda
Johan Willem Frisolaan 3
4835AA Breda

Remko is het voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Na jarenlang in de privésfeer werkzaam te zijn geweest als masseur heeft hij nu het masseren zeer serieus opgepakt. Hij vindt het geweldig om jou een goede massage te geven en haalt hier veel energie uit. Dus woon je in de buurt van Breda en heb je een stressvolle dag gehad? Maak dan tijd voor bijvoorbeeld een ontspannende, traditionele Zweedse massage en boek bij Masseurinbreda. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding, worden voedingsstoffen sneller opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Maandag
19:3022:00
Dinsdag
19:3022:00
Woensdag
19:3022:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
19:3022:00
Zaterdag
13:0022:00
Zondag
13:0022:00
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt