Masseurinbreda

Topaasstraat 115, 4817HA Breda
4,9
92 reviews
Topaasstraat 115, 4817HA Breda

Alle behandelingen

Reviews

4,9
92 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Remko is professioneel, kundig, grondig en heeft veel kennis van anatomie. Met veel geduld en humor heeft Remko er voor gezorgd dat alle spieren nu weer functioneren zoals het hoort, waardoor ik mij veel beter voel.
Monique
één dag geleden
Toon reactie salon...
Na een bezoek aan Remko heeft vooral de. beenmasage veel goed gedaan, normaal met een werkhouding op een plaats staan gaf op het eind van de dag vermoeide stijve benen en last van mijn rechterarm bij bepaalde werkzaamheden , na de massage heb ik al 2 dagen op dezelfde plek gestaan en nergens last van gehad , gewoon fit gebleven tot op het eind , geweldig zo’n resultaat in weinig tijd heeft dit opgeleverd
johan
2 dagen geleden
Toon reactie salon...
Afgelopen woensdag weer naar Remco geweest alwaar hij me weer goed onderhanden heeft genomen. 4 jaar geleden ben ik best wel ziek geweest en daarvan ondervind ik nog steeds de gevolgen. Sinds 4 jaar slik ik dus ook hormoontabletten en ik moet zeggen dat dat niet echt bevordelijk voor mijn spieren en botten zijn. Gelukkig ben ik via mijn vriendin bij Remco terecht gekomen en die heeft mijn leven weer een stuk draaglijker gemaakt. Ik zeg niet dat we er al zijn maar ik kan in ieder geval weer normaal een trap oplopen zonder zelf mijn been te hoeven optillen. We gaan ervoor dat ik ooit nog helemaal pijnvrij kom , ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in.
Lenie
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
Remko is een hele fijne masseur. Mijn massage was voor spierontspanning en dat kan behoorlijk zeer doen. Remko legt heel goed uit wat hij doet en waarom het zo belangrijk is. Hij luistert goed naar je klachten en respecteert je pijngrens. Hij is heel vriendelijk en je voelt je meteen op je gemak en toch blijft hij professioneel. Ik merkte meteen na mijn behandeling een groot verschil en ben na twee massages volledig van mijn klachten af. Ik zou Remko sterk aanraden!
Bregje
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
Remko is voor mij een geweldige masseur. Hij is heel communicatief en dat heb ik als heel positief ervaren! Hij vertelt wat de problemen zijn of het pijn gaat doen en wat hij gaat doen. Ik heb heel veel vertrouwen in hem want ik ben na de eerste keer al heel goed geholpen. Alles zat zo vast bij mij en ik kijk graag naar de volgende keer uit. Ik voel me nu al als herboren! Ga zo door Remko!
Ineke
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Masseurinbreda
Topaasstraat 115
4817HA Breda

Remko is het voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Na jarenlang in de privésfeer werkzaam te zijn geweest als masseur heeft hij nu het masseren zeer serieus opgepakt. Hij vindt het geweldig om jou een goede massage te geven en haalt hier veel energie uit. Dus woon je in de buurt van Breda en heb je een stressvolle dag gehad? Maak dan tijd voor bijvoorbeeld een ontspannende, traditionele Zweedse massage en boek bij Masseurinbreda. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding, worden voedingsstoffen sneller opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Maandag
19:3022:00
Dinsdag
19:3022:00
Woensdag
19:3022:00
Donderdag
19:3022:00
Vrijdag
19:3022:00
Zaterdag
13:0022:00
Zondag
13:0022:00
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt