Masseurinbreda

Topaasstraat 115, 4817HA Breda
4,9
136 reviews
Topaasstraat 115, 4817HA Breda

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
136 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel tevreden weer over de behandeling ook al is deze niet altijd even prettig maar dat hoort erbij. Ik heb nu de indruk dat de behandeling een positieve reactie geeft op het herstel van mijn tenniselleboog. Hopelijk zet deze verbetering zich voort.
David
4 dagen geleden
Toon reactie salon...
Mijn 1e massage bij Remko Masseurinbreda heb ik als zeer prettig ervaren! Samen met mijn partner een duo massage gedaan. De ontvangst was heel leuk en Remko maakt er een gezellig "uitje" van. Ik zat helemaal vastgeroest door een frozenshoulder die nog niet over is. De intensieve nek, schouder en rug massage mag dan ook echt intens genoemd worden! Au! Maar het resultaat is echt verbluffend, al na 2 dagen veel meer mobiliteit en al 2 nachten zonder pijnstilling goed geslapen! Wat een verademing! Mijn partner heeft een magnesium rug/benen massage gekregen vanwege rusteloze benen. Ook hij heeft al resultaat! Remko is een zeer ervaren en goede masseur waar wij nu al veel van geleerd hebben. Geeft goede tips en adviezen en is betrokken! Mijn volgende afspraak staat al gepland!
Marion
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Voor het eerst in mijn leven een massage en losmaken van spieren in rechterarm. Zeer pijnlijk maar goed voorbereid daarover vantevoren. Goede nazorg via app en uiteindelijke resultaat moet nog blijken
Piet
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Deze keer een full body massage laten doen. Echt heerlijk. Ik was helemaal ontspannen na de behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.
Monique
13 dagen geleden
Toon reactie salon...
Zoals altijd een erg goede behandeling. Ben er erg tevreden over.
Eef
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Masseurinbreda
Topaasstraat 115
4817HA Breda

Remko is het voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Na jarenlang in de privésfeer werkzaam te zijn geweest als masseur heeft hij nu het masseren zeer serieus opgepakt. Hij vindt het geweldig om jou een goede massage te geven en haalt hier veel energie uit. Dus woon je in de buurt van Breda en heb je een stressvolle dag gehad? Maak dan tijd voor bijvoorbeeld een ontspannende, traditionele Zweedse massage en boek bij Masseurinbreda. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding, worden voedingsstoffen sneller opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd.

MaMaandag
19:3021:30
DiDinsdag
19:3021:30
WoWoensdag
19:3021:30
DoDonderdag
19:3021:30
VrVrijdag
19:3021:30
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt