Reviews

4,8
27 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
één maand geleden
Een hele goede masseur..... Remco weet precies waar de probleem plekken zitten . Daarna op n heerlijk verwarmd bed met warme olie een massage. Remco neemt alle tijd en gaat door tot t probleem is opgelost om daarna de cliënt lekker te laten ontspannen . Er wordt gebruik gemaakt van mooie producten van Rituals. Over 2maanden weer n nieuwe afspraak want voorkomen is beter dan genezen!!
2 maanden geleden
Voor mij de eerste ervaring met een masseur. Remko is een enorm aardige masseur met passie en aandacht voor zijn vak. Ik voelde me snel op mijn gemak en ben inmiddels al een paar keer bij hem geweest voor een fijne massage. Deels om de pijnklachten in mijn rug, schouders en nek te verminderen (stressklachten noemt men dat ;) en daarnaast ook voor de fijne ontspanningsmassage waarmee Remko me kennis heeft laten maken. Ik ben heel blij dat ik Remko heb leren kennen, Remko is een mooi en krachtig persoon, heel fijn, dat doet mij zeer zeker goed :)
Tanja Vermeulen
2 maanden geleden
Masseur in Breda! De heer Remko Grim, mijn masseur in Breda, laat mij steeds weer versteld staan. Graag ga ik als ik in Breda ben, even bij hem langs voor een 'bakkie.' Remko weet exact nog waar de 'pijnpunten' zitten en informeert dan naar de eventuele progressie, refererend aan de de laatste behandeling. Tevens nooit te beroerd om al toelichtende en kort manueel nog even de scherpe kantjes te behandelen, zonder ooit te reppen over extra kosten. Daarbij komt nog dat ik met deze therapeut ALLES kan bespreken en mijn kennis van mensen gelukkig zover gaat dat ik 100% zeker weet dat het binnenskamers blijft en niet alleen in zijn gezellige praktijkruimte. Iemand die kan luisteren; een grote gave, zie ik als een complementaire behandelaar. Tenslotte ben ik blij dat ik de heer Grim aan mijn famille, beste vrienden en kennissen kan aanbevelen. Met veel genoegen geschreven en al uitziende naar de volgende sessie. Drs J.Robert Wick 3704GT Zeist
2 maanden geleden
Een mooie salon fijne rustige omgeving. Remco is vakkundig en voel je helemaal op je gemak. Heerlijke magnesium behandeling gehad. Lekker ontspannen ingepakt en heerlijk warm. Helemaal relax. Na de behandeling weer helemaal fris en vol energie. Top gedaan Remco. Kom snel nog een keer.
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Masseurinbreda
Johan Willem Frisolaan 3
4835AA Breda

Remko is het voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Na jarenlang in de privésfeer werkzaam te zijn geweest als masseur heeft hij nu het masseren zeer serieus opgepakt. Hij vindt het geweldig om jou een goede massage te geven en haalt hier veel energie uit. Dus woon je in de buurt van Breda en heb je een stressvolle dag gehad? Maak dan tijd voor bijvoorbeeld een ontspannende, traditionele Zweedse massage en boek bij Masseurinbreda. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding, worden voedingsstoffen sneller opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Maandag
19:0022:00
Dinsdag
19:0022:00
Woensdag
19:0022:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
13:0022:00
Zondag
13:0022:00

Massagesalons in de buurt