Reviews

4,8
35 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Tessy
8 dagen geleden
De 'beste ambassadeur van Masseurinbreda' heeft mij en mijn partner verrast met een massagebon voor een Total Bodymassage. Ze had me al uitgelegd dat Remco eerst gebruik maakt van de (door haar) zogenaamde 'martelstoel' om de knopen en de pijntjes te verhelpen, om vervolgens zijn klant te kunnen verwennen met een heerlijke ontspanningsmassage. Telefonisch had ik Remco al voorbereid op wat pijntjes die ik had en hij mij op de avond die komen ging. Toen de geplande datum daar was legde Remco uit wie hij was, wat zijn beweegredenen zijn om te doen wat hij doet en zijn werkwijze van die avond. Hij leidde me naar de stoel en ging aan de slag. Hij had al snel door waar de pijnen vandaan kwamen en nam uitgebreid de tijd. Tussendoor toetste hij bij mij of de behandeling niet te heftig/pijnlijk was. Ik was in de veronderstelling dat het allemaal wel ging, tot een flauwte mij overviel. De rust en de zorgzaamheid die Remco toen uitstraalde, zorgde ervoor dat ik me veilig voelde en niet in een hoekje hoefde zitten schamen. We gingen erna over naar een massage met warme olie, waardoor ik weer ontspande. Vervolgens mocht ik op de verwarmde maggasetafel en kon ik echt gaan genieten. Remco maakt tijdens de ontspanningsmassage gebruik van verschillende soorten oliën en crèmes. Het rook heerlijk en mijn huid is nooit zo gehydrateerd geweest. Vanwege de intensiteit van het eerste deel checkt Remco de dag erna hoe het met je gaat. Hij is oprecht geïnteresseerd in je gesteldheid. Hij drukte mij op het hart dat wanneer het niet goed ging ik terug mocht komen. Gelukkig viel het mee en kan ik zeggen dat mijn spieren losser voelen en de pijn stukken minder is. Ik ga zeker terug komen! Dank je wel Remco!
Cindy van Gageldonk
één maand geleden
Sinds begin dit jaar ga ik maandelijks naar Remko voor een massage om de pijnklachten in mijn schouders en nek te verminderen. Vergeleken met het begin merk ik dat mijn spieren niet meer zo snel vast gaan zitten. Ik krijg altijd een warm onthaal, wat te drinken en we praten even gezellig bij. Daarna begint de massage waarbij Remko eerst de vastzittende spieren goed losmaakt. De knopen zitten soms diep maar Remko weet ze altijd op te sporen... En dat voel je! Als hij tevreden is over het resultaat dan begint het ontspannende deel met een full body massage op het verwarmde massagebed en met verwarmde olie. Hiervoor neemt Remko de tijd en gebruikt verschillende oliën met heerlijke geuren. Ik kom altijd helemaal ontspannen bij Remko vandaan en slaap die nacht als een roos. Ik heb Remko al bij meerdere mensen aanbevolen en dat zal ik ook blijven doen. Verreweg de beste masseur die ik ken!
Martine
één maand geleden
Duidelijke uitleg wat hij ging doen en waar het voor was. Voor het eerst sinds enkele dagen 's nachts doorgeslapen. Duidelijke pijn verlichting na mijn 1e behandeling. Kijk uit naar mijn 2e behandeling met magnesiumolie. Word vervolgd
Wilma Peemen-de Vries
2 maanden geleden
Fantastische en doeltreffende manier van behandelen, als herboren kom je van de behandeltafel af en er wordt ruim tijd genomen voor de behandeling. Persoonlijk en gedreven
Robert
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Masseurinbreda
Johan Willem Frisolaan 3
4835AA Breda

Remko is het voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Na jarenlang in de privésfeer werkzaam te zijn geweest als masseur heeft hij nu het masseren zeer serieus opgepakt. Hij vindt het geweldig om jou een goede massage te geven en haalt hier veel energie uit. Dus woon je in de buurt van Breda en heb je een stressvolle dag gehad? Maak dan tijd voor bijvoorbeeld een ontspannende, traditionele Zweedse massage en boek bij Masseurinbreda. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding, worden voedingsstoffen sneller opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Maandag
19:0022:00
Dinsdag
19:0022:00
Woensdag
19:0022:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
13:0022:00
Zondag
13:0022:00

Massagesalons in de buurt