Venue reviews

4,9
30 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value
Geweldig vrouw met expertise. Normaal kan ik niet tegen massages, maar bij haar geef ik me over. Zo heerlijk ontspannen dat het haar ieder x lukt mij in slaap te laten vallen. Top!
Seloua
a day ago
Show venue reply...
Het was gewoon heerlijk!
Gerda
3 days ago
Show venue reply...
Wat een oase van rust! Dat verwachtte ik niet in een flatje in Schalkwijk. Yasmin heeft mij heel warm en vriendelijk ontvangen. Ze is serieus en neemt de tijd. Vooraf heb ik een intake formulier ingevuld. De behandeling is een ontspannen en prettige ervaring. Wat ik ook fijn vind is dat ik het niet koud heb gehad. Ik ging blij weg!
Nicole
7 days ago
Show venue reply...
gwen
10 days ago
Show venue reply...
Massage was heerlijk. Ik was even een half uurtje in een andere wereld. De moeite waard om heen te gaan.
Linda
10 days ago
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Massage & Wellness Yasmin
Vlielandhof 10
2036KN Haarlem

Bij Massage & Wellness Yasmin heb je de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen en alles van je af te laten glijden. Vrouwen kunnen bij deze salon aan huis genieten van een gezichtsbehandeling, -massage, rugbehandeling of heerlijke massage. Welke behandeling je ook kiest, het is de perfecte gelegenheid om een moment voor jezelf te nemen en de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen. Na een behandeling zul je meteen merken dat je lichaam nieuwe energie heeft gekregen en dit straal je uit.

Let op: deze salon is alleen voor vrouwen.

Monday
10:0014:00
Tuesday
10:0017:00
Wednesday
10:0014:00
Thursday
10:0017:00
Friday
10:0014:00
Saturday
Closed
Sunday
12:0014:30

Massage & Therapy Centres nearby