Reviews

4,9
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Echt een Lieve dame die veel tijd voor je neemt!
Ashna
2 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Naoual
4 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Luminita
5 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Ik heb gekozen voor een simpele gezichtbehandeling om even alle onzuiverheden te verwijderen en dat is Yasmin wel gelukt. De dagen na de behandeling voelt me gezicht nog steeds glad en zacht aan. Voor mij was het de moeite waard om te doen. De massage was voor mij een extra bijkomstigheid. Heerlijk. Na de behandeling zat ik in een heerlijke roes.
Hind
9 dagen geleden
Yasmin is een fijn mens. Ze heeft een fijne thuissalon. Er hangt een rustgevende sfeer. Ze bespreek vooraf of je geen medische kwalen heb waar ze rekening mee moet houden tijdens de behandeling. Het fijne van alles is dat haar massages gewoon echt ontspannend zijn. Voor mij is het de tweede keer en er zullen zeker vervolg afspraken gepland worden.
Hind
9 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Massage & Wellness Yasmin
Vlielandhof 10
2036KN Haarlem

Bij Massage & Wellness Yasmin heb je de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen en alles van je af te laten glijden. Vrouwen kunnen bij deze salon aan huis genieten van een gezichtsbehandeling, -massage, rugbehandeling of heerlijke massage. Welke behandeling je ook kiest, het is de perfecte gelegenheid om een moment voor jezelf te nemen en de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen. Na een behandeling zul je meteen merken dat je lichaam nieuwe energie heeft gekregen en dit straal je uit.

Let op: deze salon is alleen voor vrouwen.

Maandag
10:0014:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0014:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0014:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
12:0014:30

Massagesalons in de buurt