Jo Wuthrichlaan 11, Utrecht, 3526XX
Open Thursday: 10:00 - 19:00

Browse services

Venue reviews

4,9
358 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Het was de eerste keer dat ik een massage deed, maar ik voelde me bij Samantha erg op mijn gemak. De massage was fijn en ik voelde me na afloop goed ontspannen.
Heerlijke massage gehad bij Samantha. Ze sloot goed aan bij wat mijn lichaam nodig had. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak en na afloop helemaal ontspannen. Ze gaf mij ook fijn advies en kom zeker terug. Dankjewel!
Every aspect of this experience was extremely positive. Samantha is welcoming and skilled at advising you according to your situation. As it was my first appointment, she took the time to understand my expectations and explain what the treatment consisted of. Then, the treatment itself was excellent. If you want to do something nice and beneficial for yourself, this is definitely the place to go to!
Ik had een ontspanningsmassage geboekt voor mijn moeder. Bij binnenkomst merkte je gelijk dat het een ervaren, vakkundig masseuse was. Ze was heel vriendelijk en nam echt de tijd voor mijn moeder. Ze was gastvrij en open. Ik kom hier zeker terug. Top ervaring!! Ik raad het iedereen aan.
Een ontspanningsmassage geboekt bij Amaranth. Goed ontvangen en heel fijn de tijd genomen om voorwaarden en klachten te bespreken. Ze is eerlijk en helder in wat je kan verwachten. Ze past de behandeling op jouw aan, als zij merkt dat er ergens meer spanning in je lichaam zit, dan wordt de aandacht daar even naar toe verplaatst. Al met al een hele fijne ervaring en voor herhaling vatbaar.
Show more reviews...

Meet the team

Samantha
Eigenaresse
4.9
265 reviews

About

Een aantal jaar geleden besloot ik mijn talent om mensen te helpen met het verlichten van lichamelijke spanning in te zetten in een eigen massage salon. Met veel plezier en toewijding kijk ik samen met jou naar jouw wensen en problemen en help die op te lossen. Voor een heerlijke ontspanning of als ondersteunende massage kuur: voel je welkom!

Services

Massage

What our customers say about Samantha

Experienced13
Knowledgeable13
Professional12
Skilled8

About

Massagepraktijk Amaranth
Jo Wuthrichlaan 11
3526XX Utrecht

Massagepraktijk Amaranth ligt in de Transwijk in Utrecht. In de salon hangt een harmonieuze sfeer, waardoor je direct tot rust zult komen. Eigenaresse Samantha biedt altijd een luisterend oor en kijkt samen met jou naar de best passende massage. Tijdens de massages gebruikt ze desgewenst ook aloë vera. Aloë heeft een kalmerende en verzorgende werking op de huid, activeert de energiebanen in het lichaam en in combinatie met een warmtelotion geeft het een verzachtende en ontspannende werking op de spieren. Of je nu kiest voor een ontspannende of klassieke massage, Samantha brengt je lichaam en geest weer in balans.

Let op: in deze salon kan niet gepind worden. De salon bevindt zich in een hoekhuis op nummer 11.

MonMonday
10:0017:00
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Massage & Therapy Centres nearby