Massagepraktijk Amaranth

Jo Wuthrichlaan 11, 3526XX Utrecht
4,8
159 reviews
Jo Wuthrichlaan 11, 3526XX Utrecht
Off peak

Browse services

Venue reviews

4,8
159 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Erg fijne ontvangst en precies de behandeling die ik nodig had, met een heldere uitleg. Samantha heeft een warme persoonlijkheid en neemt de tijd voor je!
Daan
2 days ago
vriendelijk ontvangen. heerlijk massage. ze neemt de tijd voor je en weet wat ze doet. een sterke aanrader! mis het niet zou ik zeggen
cigdem
4 days ago
In eerste instantie had ik mij ingeschreven voor een ontspanningsmassage. Ter plekke leek een ayurvedische massage mij ook wel wat. Deze is mij goed bevallen. Zo nu en dan intens en dat lijkt mij goed. Er zit ook enige spanning in mijn systeem. Ik zal zeker nog eens terugkeren..
Bas
5 days ago
My experience of deep tissue massage with Samantha was awesome! She is a warm person, but most of all an attentive and knowledgable therapist. I've had the same type of massage therapy before and I found Samantha very skilled in her practice; I am very happy with the result! I totally recommend her and will definitely be back!
samy
24 days ago
Prettige sfeer, kundige masseuse. Zeker aan te bevelen!
Anonymous
a month ago
Show more reviews...

About

Massagepraktijk Amaranth
Jo Wuthrichlaan 11
3526XX Utrecht

Massagepraktijk Amaranth ligt in de Transwijk in Utrecht. In de salon hangt een harmonieuze sfeer, waardoor je direct tot rust zult komen. Eigenaresse Samantha biedt altijd een luisterend oor en kijkt samen met jou naar de best passende massage. Tijdens de massages gebruikt ze desgewenst ook aloë vera. Aloë heeft een kalmerende en verzorgende werking op de huid, activeert de energiebanen in het lichaam en in combinatie met een warmtelotion geeft het een verzachtende en ontspannende werking op de spieren. Of je nu kiest voor een ontspannende of klassieke massage, Samantha brengt je lichaam en geest weer in balans.

Let op: in deze salon kan niet gepind worden. De salon bevindt zich in een hoekhuis op nummer 11.

MonMonday
10:0017:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massage & Therapy Centres nearby