Massagepraktijk Amaranth

Jo Wuthrichlaan 11, 3526XX Utrecht
4,8
130 reviews
Jo Wuthrichlaan 11, 3526XX Utrecht
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,8
130 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne massage, veel aandacht voor persoonlijke behoeften. Daarnaast werd ik erg goed geïnformeerd (over de massages, realistische verwachtingen, etc.) en was de communicatie erg goed.
Katja
6 dagen geleden
Weer een heerlijke massage gehad bij Samantha! Ik ben op dit moment zes maanden zwanger en ook met een dikke buik kun je heel goed bij Samantha terecht. Op de rug en op de zij heeft ze alle probleemgebieden zorgvuldig behandeld. Ik heb wat last van een slapend gevoel in mijn benen en door de drukpunten en stevige beenmassage heb ik het gevoel dat de bloedsomloop weer gestimuleerd is. Voel me herboren! Ik beveel een massage bij Amaranth van harte aan, zeker ook voor zwangere vrouwen.
Fanny
19 dagen geleden
Persoonlijke benadering en fijn sfeer!
Anoniem
één maand geleden
Een intensive behandeling was ook erg intensief maar ook erg nodig. Ik geef mezelf te weinig tijd en daardoor zat ik helemaal vast. Samantha beschreef het ook als "je bent èèn blok beton". Ze heeft van top tot teen alle spier aangepakt en los gemaakt. Ik vind het vanuit nature heel moeilijk om te ontspannen dit had ze gelijk door en paste eerst de wieg methode toe en hoe ik moest ademhalen om toch los te kunnen laten. En dat ging daarna heel goed. Ze nam ruim de tijd en legde alles heel goed uit. Ik voelde me zeker heel erg op mijn gemak. De volgende dag dacht ik wel..ohnee het is erger geworden! Maar de dag daarna merkte ik hoeveel ik losser was geworden en minder pijn klachten had. Ik ga zeker terug want een blok beton heb je na een keer niet gelijk helemaal los en ik weet zeker dat ik na nog een behandeling als soepel zacht cement zal voelen 😁
D. Hendriks
2 maanden geleden
Jos
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk Amaranth
Jo Wuthrichlaan 11
3526XX Utrecht

Massagepraktijk Amaranth ligt in de Transwijk in Utrecht. In de salon hangt een harmonieuze sfeer, waardoor je direct tot rust zult komen. Eigenaresse Samantha biedt altijd een luisterend oor en kijkt samen met jou naar de best passende massage. Tijdens de massages gebruikt ze desgewenst ook aloë vera. Aloë heeft een kalmerende en verzorgende werking op de huid, activeert de energiebanen in het lichaam en in combinatie met een warmtelotion geeft het een verzachtende en ontspannende werking op de spieren. Of je nu kiest voor een ontspannende of klassieke massage, Samantha brengt je lichaam en geest weer in balans.

Let op: in deze salon kan niet gepind worden. De salon bevindt zich in een hoekhuis op nummer 11.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
19:0021:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
13:0017:00
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt