Massagepraktijk Amaranth

Jo Wuthrichlaan 11, 3526XX Utrecht
4,9
255 reviews
Jo Wuthrichlaan 11, 3526XX Utrecht
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
255 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
;)
Vanwege nek-, schouder- en rugklachten had ik een deep tissue massage geboekt. Het was mijn eerste keer bij Massagepraktijk Amaranth, maar het is mij heel goed bevallen. Samantha legde de behandeling heel duidelijk uit en vroeg een aantal keren tijdens de massage of de druk goed was. Ook kreeg ik een aantal oefeningen mee voor dagelijks gebruik om de klachten zoveel mogelijk te beperken. Ik boek zeker weer een tweede afspraak bij Samantha!
Samantha is een lieve, rustige dame die je al snel meeneemt in haar energie. De behandeling was zeer goed, ze vraagt door en checkt regelmatig de druk op een niet storende manier. Ik gun iedereen deze behandeling en fijne masseuse.
Weer een hele fijne massage gehad! Samantha weet geel goed welke plekken ze extra aandacht moet geven. Samantha is een warm en lief persoon die echt zorgt voor persoonlijke aandacht.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Samantha
Eigenaresse
4.9
182 reviews

Over

Een aantal jaar geleden besloot ik mijn talent om mensen te helpen met het verlichten van lichamelijke spanning in te zetten in een eigen massage salon. Met veel plezier en toewijding kijk ik samen met jou naar jouw wensen en problemen en help die op te lossen. Voor een heerlijke ontspanning of als ondersteunende massage kuur: voel je welkom!

Behandelingen

Massage

Over

Massagepraktijk Amaranth
Jo Wuthrichlaan 11
3526XX Utrecht

Massagepraktijk Amaranth ligt in de Transwijk in Utrecht. In de salon hangt een harmonieuze sfeer, waardoor je direct tot rust zult komen. Eigenaresse Samantha biedt altijd een luisterend oor en kijkt samen met jou naar de best passende massage. Tijdens de massages gebruikt ze desgewenst ook aloë vera. Aloë heeft een kalmerende en verzorgende werking op de huid, activeert de energiebanen in het lichaam en in combinatie met een warmtelotion geeft het een verzachtende en ontspannende werking op de spieren. Of je nu kiest voor een ontspannende of klassieke massage, Samantha brengt je lichaam en geest weer in balans.

Let op: in deze salon kan niet gepind worden. De salon bevindt zich in een hoekhuis op nummer 11.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt