Massagepraktijk Amaranth

4,9
284 reviews
Jo Wuthrichlaan 11, Utrecht, 3526XX
Morgen open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
284 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hartelijke en professionele ontvangst, duidelijke uitleg over de massage en een prettig 'voorgesprek'. Samantha stemt voor en tijdens de behandeling af, ze is sensitief en 'leest' je lichaam op wat nodig is en prettig. De gezichtsmassage was ongelooflijk, alleen dat is al een reden om weer te boeken. Deze masseuse is een absolute aanrader, ik ben blij dat ik deze parel gevonden heb!
Precies goed! Ik zal maandelijks terugkomen en deze plek aanraden aan anderen.
Samantha neemt echt de tijd voor je om jou en je klachten goed te leren kennen. Vervolgens past ze haar behandeling hierop aan. De ontspanning van de behandeling start al bij binnenkomst door haar aardige ontvangst en de prettige sfeer. Binnen een minuut na de start van de massage hadden we samen de perfecte druk gevonden voor mijn lichaam. Ik heb genoten en kwam 100% ontspannen weer thuis. Ik heb bij thuiskomst meteen de volgende afspraak gepland, dikke aanrader dus!
Samantha is een vakvrouw! Ze weet waar ze mee bezig is en is eerdere keer weer vernieuwend met nieuwe technieken.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Samantha
Eigenaresse
4.9
204 reviews

Over

Een aantal jaar geleden besloot ik mijn talent om mensen te helpen met het verlichten van lichamelijke spanning in te zetten in een eigen massage salon. Met veel plezier en toewijding kijk ik samen met jou naar jouw wensen en problemen en help die op te lossen. Voor een heerlijke ontspanning of als ondersteunende massage kuur: voel je welkom!

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Samantha

Professioneel7
Deskundig6
Zorgzaam5
Ervaren5

Over

Massagepraktijk Amaranth
Jo Wuthrichlaan 11
3526XX Utrecht

Massagepraktijk Amaranth ligt in de Transwijk in Utrecht. In de salon hangt een harmonieuze sfeer, waardoor je direct tot rust zult komen. Eigenaresse Samantha biedt altijd een luisterend oor en kijkt samen met jou naar de best passende massage. Tijdens de massages gebruikt ze desgewenst ook aloë vera. Aloë heeft een kalmerende en verzorgende werking op de huid, activeert de energiebanen in het lichaam en in combinatie met een warmtelotion geeft het een verzachtende en ontspannende werking op de spieren. Of je nu kiest voor een ontspannende of klassieke massage, Samantha brengt je lichaam en geest weer in balans.

Let op: in deze salon kan niet gepind worden. De salon bevindt zich in een hoekhuis op nummer 11.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt