Massagepraktijk Amaranth

Jo Wuthrichlaan 11, 3526XX Utrecht
4,8
134 reviews
Jo Wuthrichlaan 11, 3526XX Utrecht
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,8
134 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Samantha neemt de tijd voor je, houdt dus rekening met een intake voorafgaand aan de massage. Ze kijkt goed naar je lichaam en ziet snel waar de pijn zit. De massage was goed en naderhand voelde ik me een stuk losser. Bedankt!
Maria
10 dagen geleden
Echt een hele lieve vrouw. Legt alles super duidelijk uit. Daarnaast probeert ze je echt te ontspannen.
Twinkle
2 maanden geleden
het was een zeer goede ervaring een leuke omgeving zeer rust gevend de masseuse was zeer ervaren en luisterde goed naar de wensen ze wist wat ze deed en kwam zeer bekwaam over in 1 woord geweldig.
Cor
2 maanden geleden
De 1e keer bij Samantha geweest voor een Ayurvedische massage. Ik kan deze massage iedereen aanbevelen! Heel ontspannend! Tijdens de massage bleek dat ik veel knopen had in mijn nek, schouder, rug en aan de achterkant van m’n benen. Op advies van Samantha, ben ik verder gegaan met de Therapeutische massage, een kuur van 5 behandelingen. Om de 1,5 tot 2 weken werd een nieuwe behandeling gepland. Dankzij de massagetechnieken van Samantha had ik steeds minder last van m’n nek, schouder en rug en voelde ik ook steeds minder spanning in dat gebied. De laatste behandeling gebruikte ze deep tissue massagetechnieken. Een krachtige massage. Af en toe best pijnlijk en na de behandeling ook een paar dagen last van (spier)pijn, maar daarna voelden mijn spieren ontzettend ontspannen/zacht aan. Omdat deze massage zo goed beviel, ben ik nog een keer geweest voor een (losse) behandeling deep tissue massage. Wederom was dit precies wat mijn lichaam nodig had! Ik kan Samantha echt van harte aanbevelen! Behalve dat ze een ontzettend goede masseuse is, is ze ook een heel fijn en vriendelijk persoon.
Suzan
2 maanden geleden
Fijne massage, veel aandacht voor persoonlijke behoeften. Daarnaast werd ik erg goed geïnformeerd (over de massages, realistische verwachtingen, etc.) en was de communicatie erg goed.
Katja
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk Amaranth
Jo Wuthrichlaan 11
3526XX Utrecht

Massagepraktijk Amaranth ligt in de Transwijk in Utrecht. In de salon hangt een harmonieuze sfeer, waardoor je direct tot rust zult komen. Eigenaresse Samantha biedt altijd een luisterend oor en kijkt samen met jou naar de best passende massage. Tijdens de massages gebruikt ze desgewenst ook aloë vera. Aloë heeft een kalmerende en verzorgende werking op de huid, activeert de energiebanen in het lichaam en in combinatie met een warmtelotion geeft het een verzachtende en ontspannende werking op de spieren. Of je nu kiest voor een ontspannende of klassieke massage, Samantha brengt je lichaam en geest weer in balans.

Let op: in deze salon kan niet gepind worden. De salon bevindt zich in een hoekhuis op nummer 11.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
19:0021:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
13:0017:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt