Jo Wuthrichlaan 11, Utrecht, 3526XX

Alle behandelingen

Reviews

4,9
320 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Enorm genoten van een ayurvedische massage! Dit is echt een aanrader. Heel prettig om vooraf wensen en aandachtspunten te bespreken en Samantha neemt ook echt de tijd om naar je te luisteren en alles uit te leggen. De sfeer is prettig en relaxed, ik kom hier zeker nog een keer terug!
Vriendelijke ontvangst. Heldere instructie over de massage en achtergrondinformatie. Goed de coronamaatregelen gehandhaafd. En vooral een heerlijk ontspannen massage en fijn gesprek na afloop. Een aanrader!
Samantha kan als de beste masseren en weet feilloos aan te voelen wat nodig is. Je voelt je gelijk op je gemak en loopt heerlijk ontspannen, verzorgd en ontzorgd weg van een massage van haar. Ze weet ook de juiste stevigheid toe te passen in een deep tissue massage, wat ik erg waardeer.
Bedankt, was weer top!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Samantha
Eigenaresse
4.9
233 reviews

Over

Een aantal jaar geleden besloot ik mijn talent om mensen te helpen met het verlichten van lichamelijke spanning in te zetten in een eigen massage salon. Met veel plezier en toewijding kijk ik samen met jou naar jouw wensen en problemen en help die op te lossen. Voor een heerlijke ontspanning of als ondersteunende massage kuur: voel je welkom!

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Samantha

Deskundig10
Professioneel9
Ervaren9
Zorgzaam7

Over

Massagepraktijk Amaranth
Jo Wuthrichlaan 11
3526XX Utrecht

Massagepraktijk Amaranth ligt in de Transwijk in Utrecht. In de salon hangt een harmonieuze sfeer, waardoor je direct tot rust zult komen. Eigenaresse Samantha biedt altijd een luisterend oor en kijkt samen met jou naar de best passende massage. Tijdens de massages gebruikt ze desgewenst ook aloë vera. Aloë heeft een kalmerende en verzorgende werking op de huid, activeert de energiebanen in het lichaam en in combinatie met een warmtelotion geeft het een verzachtende en ontspannende werking op de spieren. Of je nu kiest voor een ontspannende of klassieke massage, Samantha brengt je lichaam en geest weer in balans.

Let op: in deze salon kan niet gepind worden. De salon bevindt zich in een hoekhuis op nummer 11.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt