Horststraat 14, Arnhem, 6845LB
Home-based venue
Open Today: 20:00 - 22:30

Browse services

Venue reviews

4,8
56 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ontspannings massage
Show venue reply...
Geweldige service. Richard is zeer ervaren en blijft mij telkens verbazen. Zijn technieken lijken haast wel onuitputtelijk. Ik kom hier helemaal tot rust en word daarbij ook nog soepel gehouden. Zeer prettige sfeer. Een echte aanrader!
Show venue reply...
Show venue reply...
Wederom een reiki behandeling bij Richard gehad. Het was enige tijd geleden dat ik was geweest, en miste het heel erg. Ik voel mij altijd erg ontspannen en kalm na de behandeling. Hij weet mij altijd rustig te krijgen, niet alleen door de reiki maar ook door gewoon even een gesprek met mij aan te gaan. Een hart van goud en ik hoop nog vaak terug te mogen komen!
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Richard
Massagetherapeut
4.9
33 reviews

About

Mijn naam is Richard en ik heb een passie voor massage. Na jarenlang een kantoorbaan te hebben gehad, heb ik eind 2014 besloten mijn passie te gaan volgen en ben ik eindelijk datgene gaan doen waar mijn hart ligt. Ik vind het ontzettend mooi om mijn handen te laten spreken en mijn cliënten te laten ontspannen. Dat geeft mij de motivatie en positieve energie om hiermee verder te gaan. Als massagetherapeut geef ik massages vanuit de holistische visie wat betekent dat de mens wordt gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie. Daarnaast heb ik specialisaties gevolgd voor Stoelmassage en Bamboe Stoelmassage, Kruidenstempelmassage, , Hotstone massage en op energetisch gebied Reiki 1 en 2, Klankschaalmassage, Chakra-balancing, Ayurvedische massage en fonoforese, het werken met stemvorken. Mijn streven is dan ook om mijn kennis en vaardigheden te blijven vergroten en uw beleving van mijn massages nog completer te maken.

Services

Massage
Counselling & Holistic

Portfolio

Amenities

Cleaning and hygiene
Face mask available at venue
Face mask mandatory for staff
Face mask mandatory for clients
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed
Distance required between customers

About

Massagepraktijk Arnhem Zuid
Horststraat 14
6845LB Arnhem

Bij Massagepraktijk Arnhem Zuid in Arnhem geniet je van massages die gericht zijn op ontspanning en in balans brengen van lichaam en geest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage of reiki behandeling.

Eigenaar Richard is erg servicegericht en luistert vooral naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar wat je lichaam nodig heeft. Door de ervaring en expertise, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je even helemaal ontspannen.

Laat je alledaagse zorgen achter je en komt volledig tot rust terwijl je geniet van een heerlijke behandeling.

Let op: je kunt niet pinnen in de salon.

MonMonday
20:0022:30
TueTuesday
20:0022:30
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
13:3016:30
SatSaturday
13:3016:30
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby