Massagepraktijk Arnhem Zuid

4,8
158 reviews
Horststraat 14, Arnhem, 6845LB
Home-based venue
Open Today: 20:00 - 22:30

Browse services

Venue reviews

4,8
158 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ben erg verrast door de benadering en uitvoering van de uiteindelijk gekozen behandeling. Er wordt in rust en op maat in kleine en prettige stapjes gekozen voor wat werkend en nodig is. Nooit eerder na een massagebehandeling zo lekker in mijn vel gezeten. Ik kom dus zeker terug!
Via Google gevonden en eerst de reviews gelezen. En ik kan nu zeggen dat ze kloppen. De ruimte is fijn ( mooie klankschalen ook!) en Richard neemt de tijd en stemt af op je behoefte. Nu, drie dagen na de behandeling, kan ik zeggen dat ik beter in mijn vel zit.
Ik was voor de eerste keer. Richard neemt de tijd voor zijn klanten de energie in de praktijk ik erg fijn en hij heeft veel liefde voor zijn vak. Het was een fijne massage en was daarna heerlijk ontspannen hij voelde goed gaan waar de knopen in mijn spieren zaten. Ik kom zeker nog een keer terug.
Ik heb Richard de vrije hand gegeven en heb me mee laten voeren in de behandeling. Ook een voetmassage behoorde erbij plus de klankschalen.
Richard neemt echt de tijd om je een ontspanningsmassage te geven. Hij is zeer vakkundig en enthousiast over zijn werk.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Richard
Massagetherapeut
4.8
108 reviews

About

Mijn naam is Richard en ik heb een passie voor massage. Na jarenlang een kantoorbaan te hebben gehad, heb ik eind 2014 besloten mijn passie te gaan volgen en ben ik eindelijk datgene gaan doen waar mijn hart ligt. Ik vind het ontzettend mooi om mijn handen te laten spreken en mijn cliënten te laten ontspannen. Dat geeft mij de motivatie en positieve energie om hiermee verder te gaan. Als massagetherapeut geef ik massages vanuit de holistische visie wat betekent dat de mens wordt gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie. Daarnaast heb ik specialisaties gevolgd voor Stoelmassage en Bamboe Stoelmassage, Kruidenstempelmassage, , Hotstone massage en op energetisch gebied Reiki 1 en 2, Klankschaalmassage, Chakra-balancing, Ayurvedische massage en fonoforese, het werken met stemvorken. Mijn streven is dan ook om mijn kennis en vaardigheden te blijven vergroten en uw beleving van mijn massages nog completer te maken.

Services

Massage
Counselling & Holistic

Portfolio

What our customers say about Richard

Knowledgeable17
Skilled16
Professional13
Experienced11

Amenities

Cleaning and hygiene
Face mask available at venue
Face mask mandatory for staff
Face mask mandatory for clients
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed
Distance required between customers

About

Massagepraktijk Arnhem Zuid
Horststraat 14
6845LB Arnhem

Bij Massagepraktijk Arnhem Zuid in Arnhem geniet je van massages die gericht zijn op ontspanning en in balans brengen van lichaam en geest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage of reiki behandeling.

Eigenaar Richard is erg servicegericht en luistert vooral naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar wat je lichaam nodig heeft. Door de ervaring en expertise, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je even helemaal ontspannen.

Laat je alledaagse zorgen achter je en komt volledig tot rust terwijl je geniet van een heerlijke behandeling.

Let op: je kunt niet pinnen in de salon.

MonMonday
20:0022:30
TueTuesday
20:0022:30
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0022:30
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby