Horststraat 14, Arnhem, 6845LB
Thuissalon
Vrijdag open: 13:30 - 16:30

Alle behandelingen

Reviews

4,8
66 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Richard zorgt ervoor dat je goed op je gemak bent en legt tijdens het masseren uit wat hij doet en waarom het werkt. Erg prettige massage en de volgende staat alweer geboekt!
Toon reactie salon...
Kennis en talent. Goede sfeer en ambiance. Richard is flexibel in zijn behandeling, richt zijn behandeling op wat er fysiek nodig is.
De massage van Richard was ontzettend fijn. Hij nam de tijd om te luisteren naar mijn klachten en had veel aandacht. Ik ging helemaal zen én met nieuwe inzichten naar huis. Ik kom zeker terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Richard
Massagetherapeut
4.9
41 reviews

Over

Mijn naam is Richard en ik heb een passie voor massage. Na jarenlang een kantoorbaan te hebben gehad, heb ik eind 2014 besloten mijn passie te gaan volgen en ben ik eindelijk datgene gaan doen waar mijn hart ligt. Ik vind het ontzettend mooi om mijn handen te laten spreken en mijn cliënten te laten ontspannen. Dat geeft mij de motivatie en positieve energie om hiermee verder te gaan. Als massagetherapeut geef ik massages vanuit de holistische visie wat betekent dat de mens wordt gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie. Daarnaast heb ik specialisaties gevolgd voor Stoelmassage en Bamboe Stoelmassage, Kruidenstempelmassage, , Hotstone massage en op energetisch gebied Reiki 1 en 2, Klankschaalmassage, Chakra-balancing, Ayurvedische massage en fonoforese, het werken met stemvorken. Mijn streven is dan ook om mijn kennis en vaardigheden te blijven vergroten en uw beleving van mijn massages nog completer te maken.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Richard

Ervaren6
Vakkundig5

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Massagepraktijk Arnhem Zuid
Horststraat 14
6845LB Arnhem

Bij Massagepraktijk Arnhem Zuid in Arnhem geniet je van massages die gericht zijn op ontspanning en in balans brengen van lichaam en geest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage of reiki behandeling.

Eigenaar Richard is erg servicegericht en luistert vooral naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar wat je lichaam nodig heeft. Door de ervaring en expertise, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je even helemaal ontspannen.

Laat je alledaagse zorgen achter je en komt volledig tot rust terwijl je geniet van een heerlijke behandeling.

Let op: je kunt niet pinnen in de salon.

MaMaandag
20:0022:30
DiDinsdag
20:0022:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
13:3016:30
ZaZaterdag
13:3016:30
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt