Massagepraktijk Arnhem Zuid

4,6
17 reviews
Horststraat 14, Arnhem, 6845LB
Thuissalon
Morgen open: 13:30 - 16:30

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,6
17 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Richard houdt van zijn vak en van mensen, ideale combinatie dus. Hij is vakkundig en luisterd goed naar de wensen.
Herfst retraite Voor mijn herfst retraite, heb ik afgesproken bij Richard. Drie behandelingen in drie dagen achteréen. Een hele uitdaging. Ik heb mij laten onderdompelen en laten verzorgen. Gaandeweg de behandelingen zijn er gebieden ontdekt die aandacht vragen, waar het weer mag stromen. De juiste aandacht aan deze gebieden ga ik nu geven. Dankjewel Richard, voor je kennis, je massage ervaring, je gevoeligheid, je goede zorgen. Liefs
Het was een hele fijne massage. Anders dan anders. Richard voelde precies aan wat voor massage ik op dat moment nodig had.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Richard
Massagetherapeut
4.9
8 reviews

Over

Mijn naam is Richard en ik heb een passie voor massage. Na jarenlang een kantoorbaan te hebben gehad, heb ik eind 2014 besloten mijn passie te gaan volgen en ben ik eindelijk datgene gaan doen waar mijn hart ligt. Ik vind het ontzettend mooi om mijn handen te laten spreken en mijn cliënten te laten ontspannen. Dat geeft mij de motivatie en positieve energie om hiermee verder te gaan. Als massagetherapeut geef ik massages vanuit de holistische visie wat betekent dat de mens wordt gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie. Daarnaast heb ik specialisaties gevolgd voor Stoelmassage en Bamboe Stoelmassage, Kruidenstempelmassage, , Hotstone massage en op energetisch gebied Reiki 1 en 2, Klankschaalmassage, Chakra-balancing, Ayurvedische massage en fonoforese, het werken met stemvorken. Mijn streven is dan ook om mijn kennis en vaardigheden te blijven vergroten en uw beleving van mijn massages nog completer te maken.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Eten & Drinken
Gratis drankje
Talen
Engels
Duits
Nederlands

Over

Massagepraktijk Arnhem Zuid
Horststraat 14
6845LB Arnhem

Bij Massagepraktijk Arnhem Zuid in Arnhem geniet je van massages die gericht zijn op ontspanning en in balans brengen van lichaam en geest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage of reiki behandeling.

Eigenaar Richard is erg servicegericht en luistert vooral naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar wat je lichaam nodig heeft. Door de ervaring en expertise, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je even helemaal ontspannen.

Laat je alledaagse zorgen achter je en komt volledig tot rust terwijl je geniet van een heerlijke behandeling.

Let op: je kunt niet pinnen in de salon.

MaMaandag
19:3022:30
DiDinsdag
19:3022:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
13:3016:30
ZaZaterdag
13:3016:30
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt