Touwbaan 3a, Leiderdorp
Open Today: 10:30 - 23:00

Browse services

Venue reviews

4,8
73 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Peter weet heel goed welke spieren hij moet masseren. Dr praktijk wordt elke keer mooier.
Super massage gehad, ontspannend achterkant. goede sfeer, professioneel maar ook gemoedelijk
Top massage
Show more reviews...

Meet the team

P
Peter
4.9
45 reviews

About

Van origine ben ik ICT specialist, maar na wat RSI problemen ben ik verder gaan kijken naar wat mij echt gelukkig maakt. Na een zoektocht via Yoga en Meditatie kwam ik uiteindelijk terecht in de massage wereld. Voor mij was dat alsof de gordijnen opeens van de ramen werden getrokken. Zo te kunnen werken, zonder stress, zonder hectiek, is heerlijk. Na veel opleidingen in binnen- en buitenland ben ik uiteindelijk ook massage docent geworden en dat heeft mij heel veel kennis en ervaring gebracht. Het mooie aan mijn vak is dat ik mensen tot rust kan brengen, even me-time, even helemaal niets moeten, gewoon ontspannen en genieten. Maar ook het verhelpen van lichamelijke klachten, spierpijn, stijve spieren, onrustige spieren, etc. is iets dat ik graag doe. Daarvoor kan ik kiezen uit een uitgebreid scala van technieken en massage vormen. En het allermooiste is nog dat je als masseur, na afloop van de massage, wordt bedankt door je klant. Waar kom je dat nog tegen. Je doet je werk en na afloop krijg je een bedankje. Probeer dat maar eens in het kantoorwerk te vinden :-)

Services

Massage

What our customers say about Peter

Professional6
Knowledgeable6
Caring5
Skilled5

Amenities

General
Adults only
Payment methods
Cash only
Location
Free parking available
Languages spoken
English
Dutch

About

Massagepraktijk OCL
Touwbaan 3a
Leiderdorp

Bij Massagepraktijk OCL in Leiderdorp ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten ontspannende massages. Als massage docent weet Peter als geen ander hoe een je perfecte massage moet opbouwen en uitvoeren. Met zijn inmiddels meer dan 15 jaar ervaring staat hij er klaar voor om je in de watten te leggen. De praktijk biedt diverse gespecialiseerde massages aan.

Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan hier centraal en dus wordt er goed gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft en of je klachten hebt. Vertel je wensen of eventuele klachten en er wordt voor gezorgd dat je weer ontspannen de salon verlaat.

MonMonday
11:0023:00
TueTuesday
10:3023:00
WedWednesday
10:3023:00
ThuThursday
10:3023:00
FriFriday
10:3021:00
SatSaturday
11:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby