Massagepraktijk OCL

4,8
25 reviews
Lijnbaan 3a, Leiderdorp
Vandaag open: 10:00 - 23:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Alle aandacht, rust en ruimte en geweldige techniek.
Heel professional
Heel erg fijn. Peter nam goed de tijd om te luisteren naar wat ik wilde en waar ik last van had. Vervolgens legde hij ook goed uit welke methodes hij ging inzetten om een en ander te verhelpen. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en kreeg na afloop ook de tijd en een lekker kopje thee. Het was precieswat ik nodig had!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

P
Peter
4.9
14 reviews

Over

Van origine ben ik ICT specialist, maar na wat RSI problemen ben ik verder gaan kijken naar wat mij echt gelukkig maakt. Na een zoektocht via Yoga en Meditatie kwam ik uiteindelijk terecht in de massage wereld. Voor mij was dat alsof de gordijnen opeens van de ramen werden getrokken. Zo te kunnen werken, zonder stress, zonder hectiek, is heerlijk. Na veel opleidingen in binnen- en buitenland ben ik uiteindelijk ook massage docent geworden en dat heeft mij heel veel kennis en ervaring gebracht. Het mooie aan mijn vak is dat ik mensen tot rust kan brengen, even me-time, even helemaal niets moeten, gewoon ontspannen en genieten. Maar ook het verhelpen van lichamelijke klachten, spierpijn, stijve spieren, onrustige spieren, etc. is iets dat ik graag doe. Daarvoor kan ik kiezen uit een uitgebreid scala van technieken en massage vormen. En het allermooiste is nog dat je als masseur, na afloop van de massage, wordt bedankt door je klant. Waar kom je dat nog tegen. Je doet je werk en na afloop krijg je een bedankje. Probeer dat maar eens in het kantoorwerk te vinden :-)

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid
Talen
Engels
Nederlands

Over

Massagepraktijk OCL
Lijnbaan 3a
Leiderdorp

Bij Massagepraktijk OCL in Leiderdorp ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten ontspannende massages. Als massage docent weet Peter als geen ander hoe een je perfecte massage moet opbouwen en uitvoeren. Met zijn inmiddels meer dan 15 jaar ervaring staat hij er klaar voor om je in de watten te leggen. De praktijk biedt diverse gespecialiseerde massages aan.

Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan hier centraal en dus wordt er goed gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft en of je klachten hebt. Vertel je wensen of eventuele klachten en er wordt voor gezorgd dat je weer ontspannen de salon verlaat.

MaMaandag
10:0023:00
DiDinsdag
10:0023:00
WoWoensdag
10:0023:00
DoDonderdag
10:0023:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt