Goudenregenstraat 32K, Den Haag

Browse services

Venue reviews

4,8
97 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mieke heeft een prachtige ruimte, waarin je meteen tot rust komt. Ze heeft een open houding en creëert een fijne sfeer om je kwetsbaar in op te kunnen stellen. Ik was erg positief naar aanleiding van de eerste rebalancing sessie, dus heb meteen een volgende geboekt!
Mieke is een warm persoon met interesse voor haar clienten en ze heeft een heel fijne behandelruimte waar ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ze heeft me in de eerste rebalancing sessie al direct op het goede pad gezet zodat ik me al een heel stuk beter voel.
Rust, open en aandachtig. Erg fijne massage.
Rebalancing session
Show more reviews...

Meet the team

Mieke
4.9
61 reviews

Services

Massage
Counselling & Holistic

What our customers say about Mieke

Caring6

About

Mieke Meesen Rebalancing
Goudenregenstraat 32K
Den Haag

Kun je wel wat extra aandacht voor jezelf gebruiken, bijvoorbeeld bij vermoeidheid, pijn of stress? Bij de praktijk van Mieke Meesen Rebalancing ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier vind je behandelingen die afgestemd zijn op jouw lichaam.

In haar praktijk leest Mieke als het ware, door haar ruime ervaring en achtergrond, naar wat jouw lichaam nodig heeft. Je kunt kiezen uit verschillende massages en therapie. Mieke werkt vanuit een holistische benadering die lichaam en geest als een geheel ziet. Welke behandeling je ook kiest, ze werkt met aandacht voor jou en stemt alles af op wat jij nodig hebt. Blokkades worden opgeheven en je zal worden overspoeld door ontspanning.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MonMonday
09:3020:00
TueTuesday
09:3021:00
WedWednesday
09:3021:00
ThuThursday
09:3021:00
FriFriday
09:3021:00
SatSaturday
09:3020:00
SunSunday
09:3020:00

Massage & Therapy Centres nearby