Mieke Meesen Rebalancing

4,7
86 reviews
Goudenregenstraat 32K, Den Haag
Open Today: 09:30 - 20:00

Browse services

Venue reviews

4,7
86 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
In een fijne omgeving ben ik met zorg gemasseerd met rebalancing technieken. Was nog niet bekend met rebalancing. Het is een hele persoonlijke en intieme manier van aanraking, waarbij veel spanning loskwam. Op een zorgvuldige, kundige en zorgzame manier was hier aandacht voor. Ging met een gevoel weg alsof ik een oude laag had afgedaan. Heel bijzonder.
Deze massage van Mieke was een cadeau aan mezelf. Een vriendelijk gebaar na hard werken tijdens een eindeloze crisis. Onder haar handen kon ik ontspannen. En kwamen de lieve gedachten in mijn hoofd als vanzelf. Een heel fijn uur zelfliefde <3 Dankje Mieke!
Heerlijk!
Ik ging volledig ontspannen de deur uit bij Mieke. Echt een aanrader!
Show more reviews...

Meet the team

Mieke
4.9
51 reviews

Services

Massage
Counselling & Holistic

About

Mieke Meesen Rebalancing
Goudenregenstraat 32K
Den Haag

Kun je wel wat extra aandacht voor jezelf gebruiken, bijvoorbeeld bij vermoeidheid, pijn of stress? Bij de praktijk van Mieke Meesen Rebalancing ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier vind je behandelingen die afgestemd zijn op jouw lichaam.

In haar praktijk leest Mieke als het ware, door haar ruime ervaring en achtergrond, naar wat jouw lichaam nodig heeft. Je kunt kiezen uit verschillende massages en therapie. Mieke werkt vanuit een holistische benadering die lichaam en geest als een geheel ziet. Welke behandeling je ook kiest, ze werkt met aandacht voor jou en stemt alles af op wat jij nodig hebt. Blokkades worden opgeheven en je zal worden overspoeld door ontspanning.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MonMonday
09:3020:00
TueTuesday
09:3021:00
WedWednesday
09:3021:00
ThuThursday
09:3021:00
FriFriday
09:3021:00
SatSaturday
09:3020:00
SunSunday
09:3020:00

Massage & Therapy Centres nearby