Mieke Meesen Rebalancing

4,7
89 reviews
Goudenregenstraat 32K, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,7
89 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had een ontspanningsmassage geboekt. Vooraf was er een kort gesprek daarna een heerlijke massage gehad. De bewegingen waren rustig en werd af en toe gevraagd hoe ik mij voelde. Was na de massage heerlijk slaperig en ontspannen
Wat een aangename en interessante ervaring. Ik ging ontspannen naar huis. En meteen weer geboekt
De sessie bij Mieke was heel fijn en bijzonder. Ze neemt de tijd voor je, ziet je en voelt precies aan welk deel in je lichaam om aandacht vraagt. De sessie heeft mij geholpen om ruimte te creëren in mijn lichaam en er kwam duidelijk naar voren wat gezien en losgelaten wilde worden. Na afloop van de sessie voelde het alsof ik een zware jas had uitgetrokken. Dankjewel Mieke!
In een fijne omgeving ben ik met zorg gemasseerd met rebalancing technieken. Was nog niet bekend met rebalancing. Het is een hele persoonlijke en intieme manier van aanraking, waarbij veel spanning loskwam. Op een zorgvuldige, kundige en zorgzame manier was hier aandacht voor. Ging met een gevoel weg alsof ik een oude laag had afgedaan. Heel bijzonder.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mieke
4.9
54 reviews

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Mieke Meesen Rebalancing
Goudenregenstraat 32K
Den Haag

Kun je wel wat extra aandacht voor jezelf gebruiken, bijvoorbeeld bij vermoeidheid, pijn of stress? Bij de praktijk van Mieke Meesen Rebalancing ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier vind je behandelingen die afgestemd zijn op jouw lichaam.

In haar praktijk leest Mieke als het ware, door haar ruime ervaring en achtergrond, naar wat jouw lichaam nodig heeft. Je kunt kiezen uit verschillende massages en therapie. Mieke werkt vanuit een holistische benadering die lichaam en geest als een geheel ziet. Welke behandeling je ook kiest, ze werkt met aandacht voor jou en stemt alles af op wat jij nodig hebt. Blokkades worden opgeheven en je zal worden overspoeld door ontspanning.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
09:3020:00
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
09:3020:00
ZoZondag
09:3020:00

Massagesalons in de buurt