Mieke Meesen Rebalancing

Goudenregenstraat 32-K, 2565EX Den Haag
4,9
18 reviews
Goudenregenstraat 32-K, 2565EX Den Haag
Dalurenkorting

Reviews

4,9
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hele fijne ontspanningsmassage
Richard
5 dagen geleden
Het was een heel bijzondere, prettige massage... ik kwam best gestresst binnen na deadline vh werk. Mieke nam de tijd voor de intake om te kijken wat specifieke aandacht naar uit moest gaan. Tijdens de behandeling merkte ik al snel dat de gespannenheid steeds minder werd en aan het eind lag ik loom maar vitaal op de massage tafel. Ik kom zeker nog een keer terug!
Marjoleine
19 dagen geleden
Mandy
één maand geleden
Wat een fantastische massage heb ik mogen ontvangen, de massage was perfect afgestemd op wat ik nodig had. Ik ervaarde Mieke als iemand die me kan aanvoelen en daar op in kan spelen met het gebruik van allerlei massage technieken. Het tempo en de diepte van de aanraking was de hele massage zo passend; ik kon meer en meer loslaten en in een diepe rust komen. Dat komt mede door de zachte en geruststellende aanwezigheid van Mieke. Ik kom zeker terug en kan deze massage iedereen van harte aanraden.
Heleen
één maand geleden
Ik heb de ontspanningsmassage van Mieke als heel prettig ervaren. Mieke is rustig en vriendelijk en de massage was fijn en ontspannend, Mieke weet duidelijk wat ze doet.
Marleen
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Mieke Meesen Rebalancing
Goudenregenstraat 32-K
2565EX Den Haag

Mieke Meesen Rebalancing is een fijne plek in de Bloemenbuurt in Den Haag waar je terecht kunt voor het vinden van rust en balans. Mieke is zich ervan bewust dat jouw lichaam je meer kan vertellen dan je denkt. Zij helpt jou daarom om zowel lichamelijk als geestelijk weer lekker in je vel te zitten. Door middel van rebalancing en diverse massagetechnieken zorgt Mieke ervoor dat jij je weer kunt verbinden met jezelf, blokkades worden opgeheven en je overspoeld wordt door ontspanning.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:3018:00
Dinsdag
09:3013:00
Woensdag
09:3013:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt