Mieke Meesen Rebalancing

Goudenregenstraat 32K, Den Haag

Sorry, Mieke Meesen Rebalancing is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Thai Wellness Studio Marnda

684 reviews
Thomsonlaan 91, Den Haag

Lórien Massage

188 reviews
Fahrenheitstraat 414, Den Haag

Ob Oon Wellness

973 reviews
Loosduinseweg 1013A, 2571BA Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,8
103 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mieke stelt je op je gemak, geeft je de ruimte, luistert en stemt af op wat je nodig hebt. In een veilige omgeving kun je emoties doorvoelen en stroomt het weer. Een verademing!
Mieke is een fijne persoonlijkheid en verstaat haar vak. Ze geeft je ruimte en luistert naar je verhaal. Zelf ben ik masseuse en sensitief waardoor ik goed aanvoel hoe een massage gegeven wordt. Haar masssage en technieken zijn zeer goed. Na de behandeling voelde ik me verlicht, gezien en gehoord. Echt een aanrader! En ik ga zeker nog eens terug.
Was heel fijn! Helemaal relaxed.
In Mieke's lichte open praktijkruimte voelde ik me gelijk op mijn gemak en onder haar warme en aandachtige begeleiding maakte ik een diepe innerlijke reis. Naderhand voelde ik me helder en vrij in mijn hoofd en lijf. Een behandeling van Mieke kan ik zeker aanraden!
Heerlijke ongedwongen massage gehad
Toon meer reviews...

Over

Mieke Meesen Rebalancing
Goudenregenstraat 32K
Den Haag

Kun je wel wat extra aandacht voor jezelf gebruiken, bijvoorbeeld bij vermoeidheid, pijn of stress? Bij de praktijk van Mieke Meesen Rebalancing ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier vind je behandelingen die afgestemd zijn op jouw lichaam.

In haar praktijk leest Mieke als het ware, door haar ruime ervaring en achtergrond, naar wat jouw lichaam nodig heeft. Je kunt kiezen uit verschillende massages en therapie. Mieke werkt vanuit een holistische benadering die lichaam en geest als een geheel ziet. Welke behandeling je ook kiest, ze werkt met aandacht voor jou en stemt alles af op wat jij nodig hebt. Blokkades worden opgeheven en je zal worden overspoeld door ontspanning.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
09:3020:00
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
09:3020:00
ZoZondag
09:3020:00