Koornbranderstraat 22, Delfgauw, 2645KZ
Home-based venue

Browse services

Venue reviews

4,8
16 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Geen details
Claire stelt je op je gemak, zorgt voor een ontspannen sfeer en bekijkt samen met je je hele lichaam en masseert daar waar blokkades zijn, ze werkt heel intuïtief. Ze stelt ook vragen om dieper tot de kern van de blokkade te komen op een zachte en helende wijze. Ik kom snel weer!
Claire is een bijzonder vriendelijke dame, die alle aandacht voor je heeft. Ze vraagt goed je probleem of vraag uit. En voelt heel goed aan waar de blokkades zitten in je lijf. Vervolgens behandelt ze die op een manier die goed bij mij past. Ik voelde me ontspannen en veel beter in m'n vel de deur uitgaan. Echt een cadeautje voor mezelf!
Show more reviews...

Meet the team

Claire
Eigenaresse Minyak, masseuse, dorntherapeut, natuurgeneeskundige
4.6
6 reviews

About

hallo ☀ ik ben Claire en sinds 20 jaar heb ik een praktijk. Ooit ben ik begonnen met masseren in een sauna/wellnesscenntrum, een heel fijne omgeving. Daarnaast masseerde ik thuis. Na 10 jaar ben ik volledig in mijn eigen praktijk gaan werken. Naast masseren (wellness en therapeutisch) liet ik me medisch scholen zodat wellness naast natuurgeneeskunde en particuliere thuiszorg kwam te staan.

Services

Massage

About

Minyak
Koornbranderstraat 22
2645KZ Delfgauw

Bij massagesalon Minyak in Delfgauw kun je terecht voor diepe ontspanning, maar ook voor het behandelen van specifieke lichamelijke klachten middels een massage. Denk aan een ontspanningsmassage, sportmassage of Thaise voetreflexologie.

Eigenaresse Claire werkt vakkundig en ze heeft meer dan 20 jaar ervaring. Ze vindt het belangrijk dat jij bij haar compleet tot rust kan komen en dat je je thuis voelt.

De salon gemakkelijk bereikbaar met het ov.

MonMonday
11:0022:00
TueTuesday
11:0022:00
WedWednesday
11:0022:00
ThuThursday
11:0022:00
FriFriday
11:0022:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby