Minyak Natuurgeneeskunde

4,8
26 reviews
Koornbranderstraat 22, Delfgauw, 2645KZ
Thuissalon
Open Morgen: 11:00 - 22:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
26 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Amazing massage, it was reslly helpful to spend time talking about my issues before the massage. Thank you!
Claire heeft mij een hele fijne ontspanningsmassage gegeven. Er is ruimte om een fijn gesprek te voeren en ze luistert naar je wensen. Ik kom zeker snel terug!
Ik ben pas twee keer geweest bij dit salon en ik vind geweldig Dat is niet alleen massage maar ook wordt je hele lichaam nagelopen tenminste bij mij dat heb ik nodig ivm mijn klachten .
Claire stelt je op je gemak, zorgt voor een ontspannen sfeer en bekijkt samen met je je hele lichaam en masseert daar waar blokkades zijn. Ik voelde me weer heel ontspannen na afloop
Een mooie ontmoeting met goed doorvragen. Daarna een heerlijke massage die de hele week doorwerkte. Heel fijn. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

hallo ☀ ik ben Claire en sinds 20 jaar heb ik een praktijk. Ooit ben ik begonnen met masseren in een sauna/wellnesscenntrum, een heel fijne omgeving. Daarnaast masseerde ik thuis. Na 10 jaar ben ik volledig in mijn eigen praktijk gaan werken. Naast masseren (wellness en therapeutisch) liet ik me medisch scholen zodat wellness naast natuurgeneeskunde en particuliere thuiszorg kwam te staan.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Over

Minyak Natuurgeneeskunde
Koornbranderstraat 22
2645KZ Delfgauw

Bij massagesalon Minyak in Delfgauw kun je terecht voor diepe ontspanning, maar ook voor het behandelen van specifieke lichamelijke klachten middels een massage. Denk aan een ontspanningsmassage, sportmassage of Thaise voetreflexologie.

Eigenaresse Claire werkt vakkundig en ze heeft meer dan 20 jaar ervaring. Ze vindt het belangrijk dat jij bij haar compleet tot rust kan komen en dat je je thuis voelt.

De salon gemakkelijk bereikbaar met het ov.

MaMaandag
11:0022:00
DiDinsdag
11:0022:00
WoWoensdag
11:0022:00
DoDonderdag
11:0022:00
VrVrijdag
11:0022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt