Minyak Natuurgeneeskunde

4,9
18 reviews
Koornbranderstraat 22, Delfgauw, 2645KZ
Thuissalon
Vandaag open: 11:00 - 22:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
18 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De behandelingen van Claire zijn echt fijn! Kan er ook helemaal van nagenieten
Claire neemt voor de massage ruim de tijd om evt. blessures met je te bespreken en past de massage daar op aan. Ze straalt rust uit en combineert verschillende technieken waar nodig.
Geen details
Claire stelt je op je gemak, zorgt voor een ontspannen sfeer en bekijkt samen met je je hele lichaam en masseert daar waar blokkades zijn, ze werkt heel intuïtief. Ze stelt ook vragen om dieper tot de kern van de blokkade te komen op een zachte en helende wijze. Ik kom snel weer!
Claire is een bijzonder vriendelijke dame, die alle aandacht voor je heeft. Ze vraagt goed je probleem of vraag uit. En voelt heel goed aan waar de blokkades zitten in je lijf. Vervolgens behandelt ze die op een manier die goed bij mij past. Ik voelde me ontspannen en veel beter in m'n vel de deur uitgaan. Echt een cadeautje voor mezelf!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Claire
Eigenaresse Minyak, masseuse, dorntherapeut, natuurgeneeskundige
4.7
8 reviews

Over

hallo ☀ ik ben Claire en sinds 20 jaar heb ik een praktijk. Ooit ben ik begonnen met masseren in een sauna/wellnesscenntrum, een heel fijne omgeving. Daarnaast masseerde ik thuis. Na 10 jaar ben ik volledig in mijn eigen praktijk gaan werken. Naast masseren (wellness en therapeutisch) liet ik me medisch scholen zodat wellness naast natuurgeneeskunde en particuliere thuiszorg kwam te staan.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Over

Minyak Natuurgeneeskunde
Koornbranderstraat 22
2645KZ Delfgauw

Bij massagesalon Minyak in Delfgauw kun je terecht voor diepe ontspanning, maar ook voor het behandelen van specifieke lichamelijke klachten middels een massage. Denk aan een ontspanningsmassage, sportmassage of Thaise voetreflexologie.

Eigenaresse Claire werkt vakkundig en ze heeft meer dan 20 jaar ervaring. Ze vindt het belangrijk dat jij bij haar compleet tot rust kan komen en dat je je thuis voelt.

De salon gemakkelijk bereikbaar met het ov.

MaMaandag
11:0022:00
DiDinsdag
11:0022:00
WoWoensdag
11:0022:00
DoDonderdag
11:0022:00
VrVrijdag
11:0022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt